Welkom bij het assortiment opdek binnendeuren van Skantrae. Bij de keuze voor een binnendeur heeft u vrijwel altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een opdek uitvoering.

Verschil opdekdeur en stompe deur

Het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur is dat een opdekdeur gedeeltelijk op het kozijn (opdekrand) valt en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Een stompe deur valt geheel in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Lees hier meer over het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.

Assortiment opdekdeur binnendeuren

Op deze pagina vindt u alle opdek binnendeuren, zowel links- als rechtsdraaiend. De draairichting van uw deur komt u te weten door aan de kant van de deur te staan waar deze naar u toe draait. Bekijk waar u de scharnieren ziet: is dit links of rechts? Scharnieren aan de rechterkant? Dan heeft u een rechtsdraaiende deur. Scharnieren aan de linkerkant? U heeft een linksdraaiende deur.

Opdek binnendeuren bekijken

Wij horen vaak dat het lastig is om te beoordelen welke deur mooi bij uw interieur past. Bent u ook benieuwd hoe opdek binnendeuren van Skantrae in uw huis staan? Maak dan gebruik van de gratis Skantrae Augmented Reality App. Hiermee kunt u alle Skantrae stompe en opdek binnendeuren bekijken in uw eigen huis! Zo weet u zeker dat u de juiste keuze zult maken voor uw nieuwe binnendeur!

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Pagina's
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Pagina's
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie