De nieuwe SlimSeries Ultra deurenlijn is een uitbreiding op onze huidige minimalistische SlimSeries binnendeuren. Wat de verschillen precies zijn?

  • De reguliere minimalistische SlimSeries binnendeuren hebben een smalle stijl en dorpel van 60 mm en zijn geschikt voor draai- en schuiftoepassingen.

  • De nieuwe SlimSeries Ultra lijn bestaat uit deuren met ULTRA smalle stijlen van slechts 30 mm breed. De horizontale boven- en onderdorpel zijn 80 mm hoog omdat de betreffende taats hardware in deze dorpel verwerkt moet worden. SlimSeries Ultra deuren zijn geschikt voor schuif- en taatsdeuren.

Taatsdeuren

Taatsdeuren kennen een scharnierpunt dat aan de boven- en onderzijde van de deur wordt gemonteerd. Deze toepassing is bij de reguliere minimalistische SlimSeries binnendeuren nog niet mogelijk. Voor deze taatsdeuren kiezen we voor het Argenta Pivota Pro taatssysteem. Lees meer informatie over taatsdeuren en het bijbehorende taatssyteem.

SlimSeries Ultra hang- en sluitwerkpakketten

De ultra smalle stijlen van deze nieuwe deuren vragen om speciale hang- en sluitwerkpakketten. U kunt uw hang- en sluitwerkpakket zelf eenvoudig samenstellen.

SlimSeries Ultra specificaties

De specificaties van de SlimSeries Ultra zijn hetzelfde als voor de SlimSeries, met de volgende verschillen;

  • Stijlbreedte: 30 mm
  • Dorpelhoogtes: 80 mm
  • Modellen: 8
  • Uitsluitend in maatwerk leverbaar

Meer informatie en inspiratie vindt u op de SlimSeries pagina. Bekijk ook onze brochure of zoek een Skantrae dealer.

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Foto-tabel Lijst

producten per pagina