Buitendeuren komt u in allerlei modellen en uitvoeringen tegen bij Skantrae. Van paneeldeuren met een hoge isolatiewaarde tot luxe voordeuren met brede stijlen. Bovendien kunt u uw buitendeur flink verfraaien met bijvoorbeeld roedepakketten en glassoorten.

Skantrae deurenseries

Wat is uw stijl? Houdt u bijvoorbeeld van modern, landelijk of klassiek? Bekijk welke deurenserie het beste bij u past. Voor elke stijl hebben wij een passende buitendeur. Entrance deuren staan bijvoorbeeld voor deuren met een rijke uitstraling en Nova deuren staan voor een duurzame keus. Uiteraard heeft u ook keuze uit een groot assortiment balkon- en achterdeuren. Kijk maar eens rond...

Waarom Skantrae buitendeuren?

Deuren van Skantrae worden van hoogwaardig en duurzaam materiaal gemaakt. Bovendien houden wij interieurtrends in de gaten en passen wij ons assortiment hierop aan. Zo kunnen wij blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klant. Daarnaast kunt u bij de meeste deurenseries kiezen voor maatwerk.

Skantrae All-In Service voor buitendeuren

Ziet u er tegenop om alles zelf te moeten regelen omtrent uw buitendeur? Kies dan voor de Skantrae All-In Service en laat de deurenklus over aan onze professionals. Hoe dat in z'n werk gaat? De deur wordt digitaal bij u ingemeten, op maat gemaakt en gespoten in de gewenste RAL kleur. Ook het bezorgen, afhangen en monteren van het hang- en sluitwerkpakket wordt voor u uit handen genomen. Lees alles over de Skantrae All-In Service.

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Pagina's
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

producten per pagina

Pagina's
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie