Skantrae update levertijden, beschikbaarheid en capaciteit

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze levertijden, de capaciteit en beschikbaarheid van mensen, middelen en materialen en de impact van het coronavirus.

Levertijden vakantieperiode zomer 2021

Zoals gebruikelijk is Skantrae tijdens de vakantie- en bouwvakperiode gewoon geopend en bereikbaar. Door de vakantieperiode hebben echter de bestel- en maatwerkartikelen in juli en augustus (week 26 t/m 35) een extra levertijd van circa 3-4 weken op de actuele en reeds afgegeven levertijd. De extra levertijd heeft betrekking op onderstaande artikelen en services:

  • Alle bestel- (B) en maatwerkdeuren (MTW)
  • Skantrae Aflakservice
  • Skantrae All-In Service

Capaciteit en beschikbaarheid

De vraag naar bouwproducten is extreem hoog en de beschikbaarheid blijft helaas beperkt. Dagelijks proberen wij de grote orderstroom en vraag naar onze producten zo goed mogelijk te verwerken. Helaas zien we echter dat de nog steeds stijgende vraag de capaciteit en beschikbaarheid van mensen, middelen en materialen aan het overstijgen is.

Om de kwaliteit van onze leveringen én de gezondheid van onze collega’s te kunnen blijven waarborgen, kan het daarom zijn dat de uitlevering van jouw order door de extreem hoge vraag wordt vertraagd. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Aangezien een eventuele vertraging afhankelijk is van de vraag op dat specifieke moment, kunnen wij niet aangeven of en hoe vaak het voorkomt.

Impact van corona

Door corona ondervinden wij helaas problemen in de aanvoer en beschikbaarheid van benodigde materialen. Dit wordt veroorzaakt door onder andere de beschikbaarheid van productiemedewerkers, aangescherpte maatregelen bij ‘grensoverschrijdend transport’ in Europa, beperkte beschikbaarheid van schepen en containers ten behoeve van overzees transport en schaarste in cruciale grondstoffen.

Dit in combinatie met een grote vraag naar onze producten maakt dat onze levertijden kunnen oplopen. Houd daarom rekening met langere levertijden. Ons advies is om tijdig je producten te bestellen om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Wij hopen op ieders begrip en zullen ontwikkelingen dagelijks blijven delen met onze dealers.

Showroombezoek op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn wij genoodzaakt om verschillende maatregelen te nemen. Wij zullen er alles aan doen om, binnen de wettelijke mogelijkheden die er zijn, ons reguliere werk zo veel mogelijk voort te zetten zonder de gezondheid van onze medewerkers en de volksgezondheid in gevaar te brengen.

Onze showroom in Zevenaar is daarom momenteel uitsluitend op afspraak geopend; in te plannen op donderdag en vrijdag.