Skantrae update levertijden en beschikbaarheid

Graag houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen van de beschikbaarheid van materialen en middelen in combinatie met de vraag naar onze producten. Wij hebben diverse maatregelen getroffen en projecten opgestart om onze capaciteit en beschikbaarheid op de lange termijn weer te kunnen waarborgen.

Werving nieuwe collega's

Door de grote vraag naar onze producten is er niet alleen behoefte aan ruimte en middelen, maar ook aan nieuwe collega’s. Inmiddels hebben we al een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen en blijven we uiteraard actief in deze zoektocht.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die bij ons zou passen? Bekijk alle openstaande vacatures bij Skantrae

Levertijden

Bovenstaande en bestaande trajecten en projecten brengen veel positiviteit, al heeft het tijd nodig voordat we de effecten in de markt terugzien. Dit is dan ook de reden dat we de afgelopen periode helaas nog vaak met een uitgestelde levering of lange levertijden van maatwerkartikelen te maken hadden. Ook de komende tijd zullen we er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken en tijdig updates te geven:

  • Aangezien de uiteindelijke levering afhankelijk is van meer factoren dan alleen de beschikbaarheid van een product, adviseren we om een speling aan te houden van circa 1 tot 2 weken als het gaat om de levering van voorraadartikelen.
  • Voor dealers: blijf MijnSkantrae (portal) raadplegen voor actuele informatie. De portal geeft een live weergave van de situatie als het gaat om voorraden en prijzen. Tevens blijven we je middels de Berichteninbox informeren over de meest recente ontwikkelingen.