Ensuite deuren van Skantrae

Ensuite deuren zijn deuren tussen twee aaneengesloten kamers, het zijn bijna altijd dubbele schuifdeuren. Een voorbeeld is een woonkamer waarbij de voor- en achterkamer met schuifdeuren van elkaar gescheiden worden. Deze deuren ogen zeer fraai en geven uw woonruimte extra uitstraling. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur; zo benut u de ruimte in huis zeer efficiënt! Ensuite deuren komen we overal tegen: zowel in oude woningen en herenhuizen als in moderne huizen en gebouwen.

Hoe worden ensuite deuren geplaatst?

Ensuite deuren kunt u op diverse manieren plaatsen. Bij een kamer-en-suite oplossing laat u de deur(en) tussen de muren verdwijnen . Op deze manier is de schuifdeur (deels) niet te zien als deze 'open' is geschoven. Wilt u de deur juist helemaal laten zien? Kies er dan voor om een schuifdeursysteem aan de wand op te hangen. Overweeg om deze redenen goed voor welk schuifdeursysteem u kiest. U kunt onze schuifdeursystemen combineren met alle Skantrae binnendeuren, met uitzondering van Nano TopCoat.

Meer weten over ensuite deuren?

Bekijk ons gehele assortiment binnendeuren en laat u inspireren! Uiteraard kunt u ook terecht bij een Skantrae dealer bij u in de buurt

schuifdeuren

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie