Skantrae beleid in verband met coronavirus

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn wij genoodzaakt om verschillende maatregelen te nemen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij Skantrae. Wij zullen er alles aan doen om, binnen de wettelijke mogelijkheden die er zijn, ons reguliere werk zo veel mogelijk voort te zetten zonder de gezondheid van onze medewerkers en de volksgezondheid in gevaar te brengen. 

Huidige status:

Op dit moment is er geen belemmering om Skantrae deuren te bestellen.

Wel hebben wij de volgende maatregelen genomen:

 • Showroom alleen op afspraak
  Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak op donderdag en vrijdag. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak: 0316 - 58 66 00.

Voor dealers/zakelijke contacten:

 • Alleen bezoek op afspraak
  Onze buitendienst legt bezoeken voorlopig uitsluitend op afspraak af. 
 • Servicewerkzaamheden geannuleerd
  Lopende afspraken voor de installaties of servicewerkzaamheden zijn tot nader bericht geannuleerd.
coronaviruscoronavirus

Contact en bereikbaarheid:

 • Website Skantrae
  Op onze website vind je alle informatie over onze producten en de bijbehorende prijzen. Ook kun je hier volop inspiratie opdoen. 

Voor dealers/zakelijke contacten:

 • Portal MijnSkantrae
  Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht op MijnSkantrae. In deze online omgeving vind je actuele voorraadinformatie, orderbevestigingen en prijzen. Nog geen toegang tot de portal? Neem dan contact op met jouw Skantrae contactpersoon. 
 • Binnendienst
  Onze binnendienst is telefonisch bereikbaar. Neem gerust contact met ons op.
 • Buitendienst
  Onze buitendienst medewerkers staan je graag telefonisch te woord op de bekende nummers. Bezoeken op locatie vinden uitsluitend plaats op afspraak. Indien wenselijk kunnen we ook een Skype meeting plannen, vul daarvoor het onderstaande formulier in en laat ons weten met wie je graag een afspraak wilt. Dan nemen we spoedig contact met je op. 

Plan een Skype meeting met onze buitendienst:

Wil je graag een Skype meeting met één van onze buitendienst medewerkers? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en noteer in het opmerkingenveld wie jij graag wilt spreken. Dan hoor je snel van ons.