Skantrae beleid in verband met coronavirus

Op deze pagina houden we je op de hoogte rondom het Skantrae beleid in verband met het coronavirus. We informeren je over de huidige stand van zaken, onze maatregelen en hoe we bereikbaar zijn.

Huidige status:

Door corona ondervinden wij helaas problemen in de aanvoer en beschikbaarheid van benodigde materialen. Dit wordt veroorzaakt door onder andere de beschikbaarheid van productiemedewerkers, aangescherpte maatregelen bij ‘grensoverschrijdend transport’ in Europa, beperkte beschikbaarheid van schepen en containers ten behoeve van overzees transport en schaarste in cruciale grondstoffen.

Daarnaast zien we dat de vraag naar onze deuren groot blijft. Dit in combinatie met bovenstaande maakt dat onze levertijden kunnen oplopen. Houd er daarom rekening mee dat bij onze genoemde levertijden op onze website en in onze prijslijsten circa 3 tot 4 weken extra bijkomen. Ons advies is daarom om tijdig je deuren te bestellen om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om binnen onze mogelijkheden de extra levertijden tot een minimum te beperken. Wij hopen op ieders begrip en zullen ontwikkelingen dagelijks blijven delen met onze dealers.

Maatregelen:

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn wij genoodzaakt om verschillende maatregelen te nemen. Wij zullen er alles aan doen om, binnen de wettelijke mogelijkheden die er zijn, ons reguliere werk zo veel mogelijk voort te zetten zonder de gezondheid van onze medewerkers en de volksgezondheid in gevaar te brengen. Wij hebben de volgende maatregelen genomen:

 • Onze showroom in Zevenaar is uitsluitend op afspraak geopend; in te plannen op donderdag en vrijdag.
 • Neem contact op met een dealer bij jou in de buurt en bespreek wat de bestel- en levermogelijkheden zijn.

Voor dealers/zakelijke contacten:

 • Alleen bezoek op afspraak
  Onze buitendienst legt bezoeken voorlopig uitsluitend op afspraak af.  

Contact en bereikbaarheid:

 • Website Skantrae
  Op onze website vind je alle informatie over onze producten en de bijbehorende prijzen. Ook kun je hier volop inspiratie opdoen. 

Voor dealers/zakelijke contacten:

 • Portal MijnSkantrae
  Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht op MijnSkantrae. In deze online omgeving vind je actuele voorraadinformatie, orderbevestigingen en prijzen. Nog geen toegang tot de portal? Neem dan contact op met jouw Skantrae contactpersoon. 
 • Binnendienst
  Onze binnendienst is telefonisch bereikbaar. Neem gerust contact met ons op.
 • Buitendienst
  Onze buitendienst medewerkers staan je graag telefonisch te woord op de bekende nummers. Bezoeken op locatie vinden uitsluitend plaats op afspraak. Indien wenselijk kunnen we ook een Skype meeting plannen, vul daarvoor het onderstaande formulier in en laat ons weten met wie je graag een afspraak wilt. Dan nemen we spoedig contact met je op. 

Plan een Skype meeting met onze buitendienst:

Wil je graag een Skype meeting met één van onze buitendienst medewerkers? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en noteer in het opmerkingenveld wie jij graag wilt spreken. Dan hoor je snel van ons.