Voor elke interieurstijl een passende deurkruk

Deurkrukken: u komt ze tegen in allerlei soorten. Van verschillende vormen en finishes tot diverse materialen. Het aanbod is groot en dat maakt de keuze niet makkelijker. Om u hierbij te helpen, vindt u hieronder voor elke interieurstijl een selectie deurkrukken.

Laat u inspireren...

Modern & Design

De stijlgroep Modern & Design kenmerkt zich door het gebruik van tijdloze elementen gecombineerd met opvallend, eigentijds design. In deze stijl vindt u materialen als hoogglans lak en chroom, maar ook RVS en leer kunnen prachtig gecombineerd worden.


Bekijk Skantrae deurklinken die goed passen bij de stijl Modern & Design →


Landelijk & Liefdevol

De stijlgroep Landelijk & Liefdevol is een vriendelijke stijl die te herkennen is aan de sierlijke vormen, lichte kleuren en pure materialen zoals linnen, hout en wol. Deze stijl straalt liefde uit.

Bekijk Skantrae deurklinken die goed passen bij de stijl Landelijk & Liefdevol →


Stijlvol & Klassiek

Stijlvol & Klassiek is een stijl met een rijke uitstraling. Robuuste, klassieke meubelen worden gecombineerd met verfijnde en elegante vormen. Met warme, donkere kleuren en materialen zoals velours en zijde geeft de stijlgroep Stijlvol & Klassiek een koninklijk gevoel.

Bekijk Skantrae deurklinken die goed passen bij de stijl Stijlvol & Klassiek →


Stoer & Industrieel

In de stijlgroep Stoer & Industrieel vindt u een combinatie van robuuste meubelen en industriële elementen. In deze stijl worden grove materialen zoals hout, geschuurd leer en metaal gebruikt. De zwarte details zorgen voor een eigentijdse sfeer.


Bekijk Skantrae deurklinken die goed passen bij de stijl Stoer & Industrieel →

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie