Hang- en sluitwerkpakketten binnen

Een SlimSeries of SlimSeries Ultra binnendeur met extreem smalle stijlen vraagt om speciaal beslag dat past binnen de beperkte stijlbreedte. Skantrae biedt daarom pakketten aan voor zowel draaideuren als schuifdeuren.

Producten 1-24 van 78

Pagina
producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 78

Pagina
producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Hang-en sluitwerkpakketten

Sloten

Speciaal voor de smalle stijl van de SlimSeries deuren ontwikkelde Skantrae zowel een loopslot als rolslot. Deze smalle sloten zijn voorzien van een fraaie RVS voorplaat, en kunnen gebruikt worden voor zowel enkele als dubbele draaideuren. De rolsloten combineren we in de hang- en sluitwerkpakketten met deurgrepen. De loopsloten combineren we met deurkrukken.

Deurbeslag

Je kunt kiezen uit speciaal ontwikkelde SlimSeries deurkrukken, deurgrepen en schuifdeurkommen. De designkrukken en grepen sluiten naadloos aan bij het minimalistische design en zijn leverbaar in RVS, mat chroom of matzwart. Opvallend stijlvol zijn ook de nauwelijks zichtbare rozetten.

Draaideur afhangen

Ook voor het afhangen van de draaideuren heeft Skantrae een bijpassende oplossing: een blind scharnier dat de minimalistische uitstraling helemaal afmaakt. Uiteraard kan de draaideur ook met een standaard rvs-scharnier of zwart paumellescharnier worden afgehangen.

Schuifdeuren

De SlimSeries deuren zijn zeer goed in te zetten als schuifdeur. Logisch: zo komen de strakke lijnen nog beter tot hun recht. Voor een schuifdeur of dubbele schuifdeur biedt Skantrae een moderne en gevarieerde selectie van grepen en kommen. De grepencollectie bevat modellen in rvs en mat zwart en inox, de kommencollectie bestaat uit modellen in rvs, mat chroom en mat zwart. Elke greep en kom versterkt de strakke uitstraling van de deur.

hang- en sluitwerkpakketten