Hoe kies ik een buitendeur?

Skantrae biedt niet alleen prachtige kwalitatieve buitendeuren, maar ook alle bijpassende accessoires waaronder glas, veiligheidsbeslag, briefplaten en beldrukkers. De deur die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van jouw huis kun je hiermee in dezelfde stijl tot in de puntjes (laten) afwerken. Bij de keuze voor een buitendeur spelen naast uitstraling en ontwerp echter nog twee belangrijke thema’s:

Veiligheid

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk! In onze fabriek kunnen wij in de deur van jouw keuze een frezing aanbrengen voor een meerpuntssluiting en deze zelfs direct voor je monteren. Hiermee vergrendel je de deur met één draaibeweging op meerdere punten tegelijk. Voor de beste beveiliging kies je voor beslag met kerntrekbeveiliging.

Duurzaamheid

Veel warmte gaat via de buitendeur verloren. Door een tochtvaldorpel te plaatsen in jouw nieuwe buitendeur kun je fors op je energiekosten besparen. Wij kunnen deze montage direct in onze fabriek voor je uitvoeren en gebruiken Planet tochtvaldorpels. Hiermee houd je voortaan warmte binnen en kou letterlijk buiten de deur.

Gemak van Skantrae

Met een hang- en sluitwerkpakket verzorgt Skantrae alle boringen en frezingen. Je lakt de deur zelf en hangt hem zelf af. Wil je compleet gemak? Kies dan voor de Skantrae All-In Service (alleen voor NEXT modellen) en de deur wordt ook voor je gelakt en afgehangen.

Bekijk alle modellen buitendeuren