Binnendeurbeslag finishes

Het binnendeurbeslag van Skantrae is in verschillende soorten finishes verkrijgbaar en daardoor passend voor elk interieur. Zet de puntjes op de i met Skantrae deurbeslag!

Binnendeurbeslag deurkruk
Binnendeurbeslag deurkruk
Binnendeurbeslag deurkruk

Design, kleuren en materialen

Ons deurbeslag en hang- en sluitwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag gebruiken we messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Levenslange garantie

Een deel van ons assortiment is voorzien van een titanium coating. Op deze modellen, herkenbaar aan het Ti-logo,  geven we een levenslange garantie op kleurvastheid en krasbestendigheid. Op de overige modellen bieden we twee jaar garantie op de constructie bij normaal gebruik. 

Door-en-door montage

Vrijwel al het sierbeslag (met uitzondering van Daniela, Daniela Lux ovaal, Kristina, Kristina ovaal en Petana) is geschikt voor een stevige door-en-door montage. Dat betekent dat de montageschroeven door het slot en de deur heen gaan, zonder dat de schroeven zichtbaar zijn. 

Design

Een aantal deurkrukken is ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers en is exclusief bij Skantrae verkrijgbaar. Onze Ultraslim modellen hebben naast een exclusieve vormgeving een rozetdikte van slechts 3 mm. Voor een eenvoudige montage kunnen wij de frezing in de deur verzorgen. Je herkent dit deurbeslag aan het Ultraslim logo. 

UltraSlim deurbeslag
UltraSlim deurbeslag

Scharnieren

Voor elk deurbeslag biedt Skantrae bijpassende scharnieren aan van hetzelfde materiaal of dezelfde finish. Heb je een moderne, minimalistische stijl? Daarvoor hebben wij onzichtbare scharnieren in het assortiment. Als de deur gesloten is, zijn deze scharnieren niet meer te zien. 

Ultra Slim beslag
Ultra Slim beslag

Alle binnendeurbeslag finishes

Bekijk alle opties op deze pagina en ontdek wat het beste bij jouw deur en interieur past.

Antique brons
Brons
Bruno
Chroom
IJzer
Inox
Mat chroom
Mat nikkel
Mat zwart
Messing
Nero
Old silver
Old yellow
RVS