Binnendeurbeslag (finishes)

Het binnendeurbeslag van Skantrae is in verschillende soorten finishes verkrijgbaar en daardoor passend voor elk interieur. Zet de puntjes op de i met Skantrae deurbeslag!

Binnendeurbeslag deurkrukBinnendeurbeslag deurkruk
Binnendeurbeslag deurkrukBinnendeurbeslag deurkruk
Binnendeurbeslag deurkrukBinnendeurbeslag deurkruk

Design, kleuren en materialen

Ons deurbeslag en hang- en sluitwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag gebruiken we messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Door-en-door montage

Vrijwel al het sierbeslag (met uitzondering van Daniela, Daniela Lux ovaal, Kristina, Kristina ovaal en Petana) is geschikt voor een stevige door-en-door montage. Dat betekent dat de montageschroeven door het slot en de deur heen gaan, zonder dat de schroeven zichtbaar zijn. 

Design

Een aantal deurkrukken is ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers en is exclusief bij Skantrae verkrijgbaar. Onze Ultraslim modellen hebben naast een exclusieve vormgeving een rozetdikte van slechts 3 mm. Voor een eenvoudige montage kunnen wij de frezing in de deur verzorgen. Je herkent dit deurbeslag aan het Ultraslim logo. 

UltraSlim deurbeslagUltraSlim deurbeslag
UltraSlim deurbeslagUltraSlim deurbeslag

Scharnieren

Voor elk deurbeslag biedt Skantrae bijpassende scharnieren aan van hetzelfde materiaal of dezelfde finish. Heb je een moderne, minimalistische stijl? Daarvoor hebben wij onzichtbare scharnieren in het assortiment. Als de deur gesloten is, zijn deze scharnieren niet meer te zien. 

Ultra Slim beslagUltra Slim beslag
Ultra Slim beslagUltra Slim beslag

Alle binnendeurbeslag finishes

Bekijk alle opties op deze pagina en ontdek wat het beste bij jouw deur en interieur past.

Antique bronsAntique brons
BronsBrons
BrunoBruno
ChroomChroom
IJzerIJzer
InoxInox
Mat chroomMat chroom
Mat nikkelMat nikkel
Mat zwartMat zwart
MessingMessing
NeroNero
Old silverOld silver