Industriële binnendeuren

 

Een industriële binnendeur is onmisbaar in een strak of minimalistisch interieur. In het assortiment van Skantrae vind je diverse series die zeer geschikt zijn voor een moderne woning. Strakke, houten binnendeuren met of zonder glas. De industriële binnendeuren zijn ook goed te combineren met andere interieurstijlen.

Binnendeuren moderne woning

Een moderne woning met een strak interieur vraagt om moderne binnendeuren. En op dat vlak heeft Skantrae volop keus. Wat kenmerkt een moderne binnendeur? Je kunt deze stijl herkennen aan vlakke panelen, strakke lijnen en een minimalistisch design. Ze geven het interieur een rustige en neutrale uitstraling, waardoor industriële binnendeuren goed te gebruiken zijn in verschillende interieurstijlen.

Strak en minimalistisch

In de moderne interieurtrends zie je minimalisme en strakke designs veel terugkomen. De deurenseries SlimSeries One en SlimSeries Ultra zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van een moderne woning. Deze serie bestaat uit strak vormgegeven houten binnendeuren met smalle deurstijlen. Wil je een moderne binnendeur met iets meer body? Neem dan een kijkje bij de andere moderne series. De Cube serie met strakke lijnen is daar een goed voorbeeld van. 

 

Moderne binnendeuren met glas

Binnendeuren zijn er in varianten met en zonder glas. Een binnendeur met glas is een goede keuze als je meer natuurlijk licht in je woning wilt. Ook maakt het een woning optisch groter. Voor ruimtes waar een doorkijk niet wenselijk is, kunnen binnendeuren zonder glas worden gebruikt. Als je een industriële binnendeur met glas wilt, kun je kiezen tussen verschillende glassoorten: blank glas, nevel glas en rookglas. 

Liever een dichte deur? Ook daarin is volop keuze binnen de series van moderne binnendeuren. De serie Nano TopCoat EBC biedt zowel moderne binnendeuren met glas als dichte deuren.

 1. SSL 4009 nevel glas
  SSL 4009 nevel glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 788,00
 2. SSL 4028 rookglas
  SSL 4028 rookglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 809,00
 3. SSL 4004 blank glas
  SSL 4004 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00

De industriele binnendeuren uit de SlimSeries 

De binnendeuren van Skantrae kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Je kunt de deuren zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend gebruiken, maar ook kunnen alle binnendeuren van Skantrae als schuifdeur of dubbele deuren gebruikt worden. De industriele binnendeuren uit de SlimSeries zijn perfect om een mooie doorloop te creëeren naar een andere ruimte. En met het stoere en industriele uiterlijk geef je gelijk een moderne uitstraling aan je ruimte. 

Ben je op zoek naar industriele taatsdeuren? Kijk dan eens bij de SlimSeries Ultra

Moderne binnendeur in het echt bekijken

Ben je benieuwd naar alle moderne binnendeuren van Skantrae? Bekijk het assortiment op onze website en vind een Skantrae dealer bij jou in de buurt. Een groot aantal binnendeuren zijn te bestellen met onze Aflakservice. Heb je eerst nog vragen, dan helpen we je natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!