Lambrisering

In de vorige eeuw bracht lambrisering veel sfeer en stijl in interieurs. Ook vandaag de dag is er nog steeds veel vraag naar dit product. Skantrae biedt voor ieder stijlconcept prachtige, bijpassende lambriseringspanelen. Dankzij een speciaal ontwikkelde rekentool bereken je hoeveel panelen je nodig hebt.

2 producten

producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Lambrisering

Lambrisering: stijlvol en functioneel

Lambrisering is niet alleen stijlvol maar ook functioneel. Lambrisering kent namelijk veel praktische voordelen. Zo beschermt lambrisering de wanden van bijvoorbeeld jouw keuken, eetkamer of hal tegen krassen en vlekken. Ook kun je een kleine ruimte, zoals een (slaap)kamer, ruimtelijker laten ogen met lambrisering.

Lambrisering rekentool

Lambrisering bestellen is bij Skantrae heel eenvoudig met de speciale rekentool. In zeven simpele stappen bereken je de benodigde onderdelen.

 1. Lambrisering
  Maak een keuze uit één van de leverbare modellen.
 2. Onderdelen
  Kies hier het horizontale lijstwerk (de boven- en onderdorpel). Het verticale lijstwerk wordt automatisch berekend door de tool.
 3. Indeling
  Kies de ruimte die het meest overeenkomt met jouw situatie.
 4. Afmetingen
  Geef de afmetingen in van de betreffende ruimte en selecteer de wand waar je lambrisering wilt plaatsen.
 5. Onderbrekingen
  Geef de breedtemaat van elementen die de lambrisering onderbreken, zoals deuren en ramen.
 6. Paspanelen
  De rekentool berekent automatisch de benodigde paspanelen. De minimale maat voor een paspaneel met profiel is 110 mm. Als het paspaneel smaller is, wordt dit een vlak paneel zonder profiel.
 7. Jouw bestelling
  De rekentool geeft een totaaloverzicht van de materialen die nodig zijn voor de door je gewenste lambrisering. Hiermee kun je jouw order plaatsen. De genoemde prijzen zijn advies verkoopprijzen inclusief BTW.
Cube X Binnendeuren