NIEUW BIJ SKANTRAE

Bent u al op de hoogte van de nieuwe producten en services van Skantrae? Het gaat om uiteenlopende introducties. Van nieuwe deurenlijnen tot schuifsystemen en van een augmented reality app tot services. Laat u verrassen...

SKANTRAE SLIMSERIES ULTRA

Strak vormgegeven houten binnendeuren met ULTRA smalle stijlen, dat is waar de nieuwe deurenserie Skantrae SlimSeries Ultra voor staat. De 8 modellen hebben stijlen van slechts 30 mm breed. De horizontale boven- en onderdorpel zijn 80 mm hoog omdat de betreffende taats hardware in deze dorpel verwerkt moet worden. SlimSeries Ultra deuren zijn geschikt voor schuifdeuren en taatsdeuren.

Ga voor meer informatie naar onze SlimSeries pagina.


Bekijk alle Skantrae SlimSeries Ultra deuren

SKANTRAE AUGMENTED REALITY APP

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe Skantrae app? Een mobiele tool waarmee u dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunt bekijken in uw eigen woonruimte. Zo wordt het kiezen van de juiste binnendeur een stuk eenvoudiger! Benieuwd hoe het werkt? Download de Skantrae app gratis in de App store of Play store op uw smartphone of tablet. Bezoek www.skantrae.com/app voor meer informatie.


Meer informatie over de Skantrae app

SKANTRAE COTTAGE

Hoe wij de nieuwe Cottage binnendeuren omschrijven? Landelijk en trendy. De deuren zijn gebaseerd op de Amerikaanse Barn-stijl. Bekijk hoe u deze schitterende deuren kunt combineren in uw interieur. Combineer dichte deuren met een glasmodel voor een unieke sfeer.

De binnendeuren uit de Cottage serie zijn natuurlijk te gebruiken als normale draaideuren maar zeker ook als schuifdeuren. Er zijn diverse schuifdeursystemen verkrijgbaar; voor elke woonstijl is er wel een mogelijkheid. Daarnaast is het vanuit het maatwerkprogramma mogelijk om extra brede en hoge deuren te bestellen. Hiermee creëert u een prachtige royale opening.

Skantrae Cottage binnendeuren
Skantrae Cottage binnendeuren
Skantrae Cottage binnendeuren


Bekijk alle Skantrae Cottage binnendeuren

Skantrae schuifsystemen

Een schuifdeur kennen we natuurlijk van karakteristieke kamers en suite. Maar een schuifdeur heeft naast deze sfeervolle uitstraling ook een belangrijk praktisch voordeel. U hoeft immmers geen rekening meer te houden met de uitzwaai van de deur, wat vooral in kleine ruimtes een uitkomst kan zijn voor de inrichting.

Skantrae biedt twee systemen voor schuifdeuren: Delta en Alfa. De schuifdeursystemen zijn te gebruiken met bijna alle deuren uit ons assortiment. U maakt het echt af met specifiek deurbeslag zoals een deurduwer of een schuifdeurkom.

Schuifdeursystemen Skantrae
Schuifdeursystemen Skantrae
Schuifdeursystemen Skantrae


Bekijk alle Skantrae schuifsystemen

Skantrae Ready

Gemak is het sleutelwoord bij onze nieuwe Skantrae Ready serie. Zes nieuwe modellen in verschillende stijlen, afgelakt in RAL 9010. Uit voorraad leverbaar in opdek links of rechts. Bij de glasdeuren is het glas al voorgemonteerd. Snel nieuwe en strak afgelakte paneeldeuren in huis? Kies dan voor Skantrae Ready.

Deze afgelakte paneeldeuren passen in veel verschillende interieurs. Omdat deze deuren al zijn afgelakt in RAL 9010 en voorzien zijn van gemonteerd glas, is het afhangen erg eenvoudig. De kleur RAL 9010, ook wel zuiverwit genoemd, is de meest gebruikte kleur in het interieur.


Skantrae Ready binnendeuren
Skantrae Ready binnendeuren
Skantrae Ready binnendeuren


Bekijk alle Skantrae Ready binnendeuren

Skantrae Aflak Service

Gemak, maar toch een optimale keuzevrijheid. Dat is waar de Skantrae Aflak Service voor staat. Een klassieke binnendeur met glas-in-lood in een crème kleur of een moderne binnendeur met mat glas in een strak witte kleur? Het kan allemaal. Maak uw keuze uit een van de tien RAL-kleuren. De Aflak Service is mogelijk voor alle opdekdeuren in de series Prestige, Original, Accent, Essence en Cube.

In onze moderne spuitstraat worden de binnendeuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). De Aflak Service voor glasdeuren is alleen mogelijk met glasmontage door Skantrae. De levertijd is 6 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd verhoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

Skantrae deuren aflakken
Skantrae deuren aflakken

Lees alles over de Skantrae Aflak Service

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie