De impact van het coronavirusOok bij Skantrae merken we dat het coronavirus de dagelijkse gang van zaken behoorlijk verstoord. Dat geldt overigens niet alleen in Nederland, onze buitenlandse leveranciers hebben net zo goed te maken met tekorten aan productiemedewerkers en schaarste in cruciale grondstoffen. Ook de aangescherpte maatregelen voor het grensoverschrijdende transport in Europa en de beperkte beschikbaarheid van schepen en containers maken het een uitdaging om aan de grote vraag naar onze deuren te voldoen.

Langere levertijden

Want die grote vraag naar deuren blijft aanhouden en lijkt voorlopig ook door te zetten. Deze ontwikkeling, in combinatie met de uitdagingen die het coronavirus met zich meebrengt, zorgt ervoor dat onze levertijden kunnen oplopen. Houd er rekening mee dat er circa drie tot vier weken bij de genoemde levertijden op onze website en in de prijslijsten komen. We adviseren tijdig je deuren te bestellen om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Huidige maatregelen

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en onze medewerkers en klanten te beschermen, heeft Skantrae maatregelen genomen. We doen er alles aan om aan de grote vraag te blijven voldoen, maar we vragen iedereen rekening te houden met de maatregelen die nu actief zijn. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijven je op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in onze aanpak.

Maatregelen, contact en bereikbaarheid

Voor de actuele status en maatregelen verwijzen we je graag naar de pagina over het Skantrae beleid rondom het coronavirus. Hier vind je ook meer informatie over de bereikbaarheid van onze contactpersonen. Wil je een Skype meeting met onze buitendienst medewerkers inplannen? Vul het formulier op deze pagina in, dan plannen we een afspraak.