Historische panden met nieuwe Skantrae deuren in HarderwijkBinnen het nieuwbouwproject ‘Kerkplein’ in Harderwijk zijn zes woningen opgeleverd met Skantrae deuren. Het gaat om ruime, luxe stadswoningen in het centrum van Harderwijk die verrijkt zijn met binnendeuren uit onze Original serie. De deuren zijn geleverd door Van de Pol Bouwen en Wonen uit Kootwijkerbroek, één van onze dealers. En het resultaat mag er zeker zijn!

harderwijk project skantrae binnendeuren

Zoals je op de foto ziet gaat het om historische panden die gerenoveerd of opnieuw gebouwd zijn in hartje Harderwijk. Deze historische panden zijn in volle glorie en in oorspronkelijke staat gebouwd door bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen. Daarbij is met een oog voor detail gekeken naar de originele staat van de exterieurs en interieurs. Het is dan ook gebruikelijk voor woningen met deze uitstraling dat ze bestaan uit meerdere kamers die afgesloten worden met dubbele deuren. Ook de kenmerkende hoge ramen, gewitte gevels inclusief detailrijke gevelornamenten zijn weer in oorspronkelijke staat geplaatst of aangebracht.

De keuze voor Skantrae Original binnendeuren

De keuze voor de Original serie spreekt voor zich. De nieuwe woningen zijn in een authentieke stijl opgetrokken die past bij de omliggende panden. Hierdoor ontstaat het gevoel van een eenheid in de panden, waarbij de klassieke uitstraling behouden blijft. De Skantrae Original deuren, met hun glasopties en strakke panelen, passen perfect bij deze huizen in het oude stadscentrum van Harderwijk. De dubbele en enkele deuren bieden een goede afscheiding tussen hal en kamer of kamer en keuken. Dankzij het glas blijft echter de open uitstraling van de ruimte behouden en wordt het licht dat in de kamer valt volledig doorgelaten.

 

Dit betreft deurmodel SKS 217.

Skantrae Projectservice

Deze oplevering is een goed voorbeeld van een geslaagde samenwerking tussen een Skantrae-dealer en andere partijen. Lijkt het jou als aannemer ook interessant om gebruik te maken van de Skantrae Projectservice bij een nieuwbouwproject of renovatie? Op onze pagina Projectenservice vind je meer informatie!