Industriële deuren met minimalistisch design ook toepasbaar als schuifdeurDe industriële deuren uit de series SlimSeries One en SlimSeries Ultra met een minimalistisch design zijn ongekend populair. De smalle stijlen, het vele glas en de strakke afwerking passen perfect bij de interieurwensen anno 2020. Onze industriële deuren met minimalistisch design zijn ook toepasbaar als schuifdeuren. Een schuifdeur creëert volop sfeer en bespaart veel ruimte.

Industriële deur als schuifdeur

Schuifdeuren zijn er in allerlei soorten en maten. De minimalistische, industriële schuifdeur gaat met de smalle stijlen en grote glaspartijen of dichte panelen volledig in het interieur op.

Strak design conform de huidige trends

De SlimSeries One en SlimSeries Ultra series bestaan uit strak vormgegeven houten binnendeuren, uitgevoerd in zwart of wit. SlimSeries One heeft smalle stijlen en dorpels van 60 millimeter (stompe uitvoering) en 73 millimeter (opdek uitvoering). SlimSeries Ultra gaat zelfs nóg een stap verder met een stijlbreedte van 30 millimeter. Of je nu kiest voor een SlimSeries One of SlimSeries Ultra deur: beide series bieden de toepassing van een schuifdeur aan.

De smalle stijlen geven de deuren een unieke sfeer. Waar de deuren met glas zorgen voor veel licht in je interieur, creëer je met de dichte deurmodellen veel privacy. Samen vormen ze de perfecte combinatie in dezelfde stijl. Ga je voor een deur met glas? Dan heb je keuze uit verschillende soorten 8 millimeter gehard veiligheidsglas: blank glas, nevel glas of rookglas.

Volledig naar wens in te richten

Je bepaalt zelf hoe je de minimalistische industriële deuren in je interieur verwerkt. Ga je voor een enkele schuifdeur of kies je dubbele schuifdeuren? Bij dubbele schuifdeuren kun je optioneel kiezen voor een aanslaglat. Zo weet je zeker dat beide schuifdeuren perfect op elkaar aansluiten. De SlimSeries deuren zijn uiteraard verkrijgbaar in maatwerk.

Verschillende schuifdeursystemen

Voor het afwerken van de schuifdeuren kun je kiezen uit drie verschillende schuifdeursystemen. De opvallende mat zwarte of RVS schuifsystemen trekken direct de aandacht en zijn zeker in een industrieel interieur een unieke aanvulling. Liever minder nadruk op het schuifsysteem? Er is ook een aluminium schuifsysteem voor montage in de wand; perfect voor het minimalistische interieur.

Hang- en sluitwerkpakketten

Omdat het bestaande hang- en sluitwerk dat op de markt verkrijgbaar is niet op de smalle stijlen van SlimSeries deuren past, biedt Skantrae speciale mogelijkheden op het gebied van deurbeslag. Deze hang- en sluitwerkpakketten zijn speciaal ontwikkeld voor onze SlimSeries One en SlimSeries Ultra binnendeuren. Ook voeren wij de juiste boringen en frezingen uit in ons bewerkingscentrum. Zo kunnen we altijd een perfect eindresultaat garanderen!