NPM Capital neemt Deli Home & Garden overInvesteringsmaatschappij NPM Capital en het management van Deli Home & Garden hebben overeenstemming bereikt met N.V. Deli Maatschappij om Deli Home & Garden over te nemen.

NPM Capital, dat sinds 2006 een belang heeft in Deli Home & Garden, onderstreept met deze stap nog lang aan boord te willen blijven als aandeelhouder en het management te willen ondersteunen bij het realiseren van de groeiambities.

In december 2016 zijn de aandelen officieel overgedragen aan NPM Capital. Ook vond op dat moment de splitsing plaats tussen Home en Garden products. Skantrae maakt, samen met JéwéRET en Bruynzeel Home Products, voortaan deel uit van Deli Home Products.

Wij zien de samenwerking met NPM Capital met veel vertrouwen tegemoet.

NPM capital

Over NPM Capital N.V.

NPM Capital richt zich op Nederlandse ondernemingen, in het bijzonder bedrijven die marktleider zijn in een bepaalde nichemarkt, of daarvoor het potentieel hebben. NPM Capital is onderdeel van SHV Holdings. NPM Capital heeft momenteel 26 bedrijven in haar portfolio met een totaal geïnvesteerd vermogen van meer dan 2 miljard euro.