Assortimentsuitbreiding SlimSeries en introductie SlimSeries Ultra deuren→ Dit nieuwsitem is in maart 2018 gepubliceerd. Bekijk hier de laatste updates.


In september 2017 introduceerde Skantrae met veel trots de nieuwe deurenserie SlimSeries met bijbehorende hang- en sluitwerk pakketten. De vraag naar deze industrieel vormgegeven binnendeuren met smalle stijlen is enorm. Reden voor ons om deze serie door te blijven ontwikkelen en het SlimSeries aanbod uit te breiden.

Wij zijn verheugd om je nu te kunnen informeren over de uitbreidingen van de populaire serie en de introductie van SlimSeries Ultra, binnendeuren met nog smallere stijlen.

Skantrae_SlimSeries_Ultra_deuren

Skantrae SlimSeries deuren

Naast de kenmerkende glasdeuren (zwart gegrond) met stijlen van 60mm, heeft Skantrae nu ook gesloten paneeldeuren (wit gegrond) toegevoegd aan de SlimSeries lijn. Al deze modellen zijn nu ook verkrijgbaar als opdekdeur. Hiermee bieden we een compleet concept aan, waardoor je deuren met een minimalistisch design ook in bestaande kozijnsituaties kunt (laten) plaatsen. Tevens zijn deze deuren toe te passen als schuifdeur. Dit alles in combinatie met de speciaal ontwikkelde SlimSeries hang- en sluitwerkpakketten.

Skantrae SlimSeries Ultra deuren

Maar er is nog meer! Door toepassing van schuif- en taatssystemen is het mogelijk om de stijlbreedte nog verder te versmallen tot slechts 30mm. Dit zijn de glasdeuren van SlimSeries Ultra. Ook hiervoor heeft Skantrae speciaal beslag ontwikkeld dat past op de smalle stijlen van 30mm.