Eenvoudig een opbergsysteem creëren: Skantrae maakt het mogelijkOp de BouwBeurs 2019 introduceerde Skantrae een nieuw concept: Skantrae Opbergen. Deze nieuwe tak van Skantrae biedt veel mogelijkheden. Zoals bekend, beperkt het aanbod van Skantrae zich niet alleen tot deuren en deuraccessoires. Tegenwoordig kun je voor veel meer bij ons terecht. De nieuwe pay-off luidt dan ook niet voor niets: ‘Skantrae Aan alles gedacht.’. Voor een handig opbergsysteem ben je bij ons dus ook aan het juiste adres. Wat is er allemaal mogelijk?

Opbergruimte creëren

Met Skantrae Opbergen creëer je gemakkelijk meer opbergruimte in huis. De mogelijkheden hierin zijn uiteenlopend. Of je nu een schuifkast zoekt voor op zolder of een inbouwkast voor op de slaapkamer. Voor elke opberg-wens bieden wij een oplossing. Denk ook aan een scheidingsdeur tussen twee ruimtes.

Zelf een schuifdeur maken

Zelf een schuifdeur maken is met behulp van Skantrae Opbergen geen lastige klus. Onze schuifdeursystemen zijn gemakkelijk op maat te maken en te monteren. Met de montagekit heb je in een handomdraai een schuifdeurkast staan, die geschikt is voor iedere woning. Elke kast is uniek en kun je aanpassen naar jouw smaak en interieur. Maak de schuifdeur in de gewenste kleur en ontdekt wat het met je interieur doet. Zelf een schuifdeur maken met Skantrae is dus eenvoudig, functioneel en decoratief.

Hoe werkt Skantrae Opbergen?

Allereerst kies je de toepassing van jouw schuifdeur. Wil je een opbergplek op zolder creëren? Dan is ons systeem met lage schuifdeuren heel geschikt. Ben je op zoek naar een opbergsysteem voor in de slaapkamer of bijkeuken? Dan zijn de hoge schuifdeuren ideaal. Deze deuren zijn tevens geschikt voor het samenstellen van een inbouwkast. Heb je twee ruimtes die je van elkaar wilt scheiden? Dan is een scheidingsdeur de juiste keuze. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in design. Ga jij voor een schuifdeur met een aluminium frame erom heen of juist een schuifdeur zonder frame?

Een rollend of hangend systeem?

Als je uit bent over het type schuifdeur, dan maak je de keuze uit een rollend of een hangend schuifdeursysteem. Welk systeem beter is hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen deze systemen? Op de pagina Opbergen lees je er alles over.

Aan de slag

Ga je aan de slag met het monteren en op maat maken van een schuifdeur? Lees dan eerst onze montage-instructies. Hierin lees je voor elk type schuifdeur precies hoe je dit aanpakt. Tijd om aan de slag te gaan!