Eerste MVO jaarverslag Skantrae is een feitNaast een goede financiële prestatie is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk voor de continuïteit van elk bedrijf. Skantrae vindt dat je aan je klanten, personeel, aandeelhouders en andere stakeholders moet kunnen uitleggen hoe je omgaat met toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen en hoe je daar nu al op inspeelt. De wereld waarin we leven en het besef dat niet alles onuitputtelijk beschikbaar is wordt gelukkig steeds belangrijker en deze onderwerpen krijgen steeds meer aandacht.

FSC® en PEFC keurmerken

Hout is een prachtig natuurproduct dat zichzelf vernieuwt mits er op verantwoorde wijze wordt gekapt. FSC en PEFC zien hierop toe en zijn binnen onze branche dan ook belangrijke keurmerken.

Met 50% FSC of PEFC gecertificeerd hout in 2007, maar liefst 90% in 2010 en zelfs 99% in 2016 werkt Skantrae al jaren aan het verduurzamen van haar producten.

 

Skantrae MVO jaarverslag

Vanaf nu trekken wij dit breder dan alleen onze producten en hebben wij ons MVO-beleid verder vorm gegeven in een plan. Meer weten? Lees ons eerste MVO-jaarverslag waarin we in heldere taal uitleggen hoe wij willen omgaan met toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen.