Nieuw appartementencomplex Bloemendaal kiest luxe Skantrae deurenOp de Vijverweg 14 in Bloemendaal is een nieuw appartementencomplex met acht luxe woningen gerealiseerd. De opdrachtgever had al snel besloten – nog vóór de eerste steen werd gelegd – dat in dit gebouw luxe binnendeuren van Skantrae thuis horen. Samen met de kopersbegeleiding van de aannemer, Smit’s Bouwbedrijf uit Beverwijk, is gekozen voor een persoonlijke aanpak.

Skantrae deuren Bloemendaal

Deurenadvies

Het bouwbedrijf gaf de bewoners advies over de mogelijkheden voor binnendeuren. De toekomstige bewoners waren enthousiast en bezochten de Skantrae showroom in Zevenaar om persoonlijk advies te krijgen en alle deuren en accessoires uit te kiezen.

Het resultaat

Iedere bewoner heeft inspiratie opgedaan en deuren uitgekozen die passen bij de gewenste woonstijl. Zo liepen de keuzes dan ook zeer uiteen: van moderne tot landelijke deuren en van klassieke tot industriële deuren. Om er zeker van te zijn dat de juiste deuren met het juiste beslag op de goede plek terecht zouden komen heeft Skantrae, samen met dealer PontMeyer en het bouwbedrijf, het hele project tot in detail uitgewerkt. Na het opmeten van de kozijnen zijn de deuren in het bewerkingscentrum van Skantrae voorzien van alle noodzakelijke bewerkingen om de deuren te kunnen monteren. Vervolgens zijn de deuren geheel volgens planning van de aannemer afgehangen in de appartementen. Binnenkort volgt de oplevering en kunnen de bewoners genieten van het prachtige eindresultaat. Skantrae is trots op de bijdrage aan dit project en de terugkoppeling van de bewoners ‘aan alles is gedacht’.

Skantrae Projectservice

Wil je meer weten over de Skantrae projectservice?  Meer informatie over Skantrae projectservice.