Nieuwe pay-off: ‘Skantrae Aan alles gedacht.’Skantrae biedt veel meer dan deuren alleen. Daarom lanceert Skantrae deze week de nieuwe pay-off: Skantrae Aan alles gedacht.

Tijdens de Bouwbeurs in Utrecht presenteert Skantrae zich voor het eerst in de nieuwe huisstijl voorzien van de heldere pay-off. Het symboliseert onze kracht als dé partner in de bouw die aan alles heeft gedacht. We bieden veel meer dan alleen deuren en accessoires en dat willen we ook meer gaan uitstralen. Vandaar ‘Aan alles gedacht.’.

Waarom deze Skantrae pay-off?

De punt achter ‘Aan alles gedacht.’ is heel bewust gekozen en wordt ook hardop uitgesproken als het aan Skantrae ligt. Het versterkt namelijk de boodschap: Skantrae denkt echt aan alles. Van de producten en accessoires tot de dienstverlening en service aan onze dealers en hun klanten, de verwerkers. Skantrae heeft het gehele proces niet alleen in beeld, het speelt daarin van A tot Z ook echt een actieve rol.

Skantrae profileert zich met de nieuwe pay-off ook als kennis- en servicepartner die waarde toevoegt in de keten. Een van die belangrijke toegevoegde waarden voor de bouwmaterialengroothandel en de verwerker is bijvoorbeeld de Skantrae Projectservice. Daarmee stelt Skantrae de groothandel in staat om zijn klanten – de aannemers – volledig te ontzorgen als het gaat om luxe deuren.

Skantrae-pay-off

Skantrae brengt online en offline samen

Ook het op BouwBeurs geïntroduceerde nieuwe showroomconcept bevestigt de veelzijdigheid in het aanbod van Skantrae. Met dit nieuwe showroomconcept wordt een slimme brug geslagen tussen online en offline en biedt Skantrae dealers nog meer ondersteuning en verkoopgemak.

Maak kennis met het uitgebreide programma en assortiment van Skantrae, de service en ondersteuning en de veelzijdige dienstverlening en overtuig jezelf: Skantrae Aan alles gedacht.