Nieuwe Skantrae deur speelt in op minimalisme→ Dit nieuwsitem is in mei 2017 gepubliceerd. Bekijk hier de laatste updates.

 

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend introduceert Skantrae een volledig nieuwe deurenlijn: Skantrae SlimSeries. Dankzij de ontwikkeling van speciaal beslag heeft de houten deur extra smalle stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel lichtinval. De deur is uit voorraad leverbaar in de standaard deurmaten waardoor de deur past in elke standaard deur/kozijn situatie.

Skantrae_SlimSeries_industriele deuren

Deuren met een strakke uitstraling

De houten deur waarborgt de Skantrae kwaliteit en is budget vriendelijk. Met oog op zowel de kwaliteit als de minimalistische stijl is speciaal beslag en hang & sluitwerk ontwikkeld. De deur wordt geleverd in zwart, wat zorgt voor een strakke uitstraling. In het ontwerp komen de grote glasoppervlakken in iedere toepassing tot hun recht. De deur is verkrijgbaar als enkele en dubbele draaideur en als enkele en dubbele schuifdeur. Dat - plus de mogelijkheden voor diverse vlakverdelingen en roedebreedtes - zorgen dat je inspeelt op de persoonlijke wens van jouw klanten en op de deurentrend van dit moment.