Skantrae gaat voor BIMBIM staat voor Bouw Informatie Model (of Building Information Modelling). Het is een werkmethode waarbij alle relevante informatie van een bouwwerk gedurende de hele levenscyclus wordt opgeslagen, gebruikt, beheerd en ondersteund door een digitaal 3D-gebouwmodel.

Alle partijen die bij het bouwproces zijn betrokken, gebruiken dezelfde informatie en zien van elkaar wat er gebeurt. Die informatie is dan ook continu beschikbaar en altijd actueel. Hierdoor wordt de kans op fouten tijdens het bouwproces aanzienlijk verminderd.

Skantrae Essence deuren

De Essence deurenserie van Skantrae is nu beschikbaar voor BIM-projecten. De Skantrae deuren zijn eenvoudig vanuit de BIM-bibliotheek te selecteren en samen te stellen met bijpassende glasopties en afmetingen.

Revit

Alle relevante data is gekoppeld aan de modellen. Daarmee is het eenvoudig geworden om een uitgebreide deurenstaat van jouw project te maken met Revit.

Skantrae BIM

Instructievideo’s

De BIM-bibliotheek van Skantrae is gemakkelijk in gebruik. De gebruiker is centraal gesteld tijdens de ontwikkeling. Om je op weg te helpen, hebben wij een aantal korte, duidelijke instructievideo’s op onze website geplaatst. Skantrae is bezig om haar volledige assortiment beschikbaar te maken in Revit formaat. Dit gebeurt in fases. Momenteel is de populaire deurenserie Essence gereed.

Download Skantrae BIM bibliotheek

Kijk op de Skantrae BIM pagina voor meer informatie, het bekijken van de instructievideo’s en om de Skantrae BIM-bibliotheek gratis te downloaden.