Skantrae introduceert Augmented Reality App voor binnendeurenSkantrae innoveert al 40 jaar. Daarom introduceert Skantrae met trots de Skantrae App. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae de consument bij het kiezen van de juiste binnendeur.

Zet de deur virtueel in de woonruimte

Augmented Reality voegt een laagje toe aan de werkelijkheid. In de app opent de gebruiker zijn camera en de ruimte komt in beeld. Vervolgens kiest de gebruiker één van de binnendeuren en voegt deze virtueel én in 3D aan de ruimte toe. Op het scherm ontstaat een nieuwe werkelijkheid: de bestaande ruimte smelt samen met de gekozen deur. De gebruiker kan door het Skantrae assortiment swipen en bepalen welke deur het beste in zijn ruimte past. Daarna kiest hij details van de deur zoals de kleur, het deurbeslag en eventueel een glasset om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat. Voor het gebruik is een smartphone of tablet met camera nodig en verder niets, de gebruiker kan direct aan de slag!

Bekijk binnendeuren in 3D

Naast de Augmented Reality functie heeft de Skantrae app nog een andere bijzondere functionaliteit. Zo kan de gebruiker diverse deuren uit de binnendeuren brochure in 3D bekijken. Simpelweg door de brochure op tafel te leggen en de camera op een pagina met het app icoontje te richten. Dat geeft de gebruiker een nog beter beeld van de deur voordat hij deze in werkelijkheid ziet.

App
App deur plaatsen

Skantrae blijft innoveren

Wij zijn continu op zoek naar de laatste innovaties en blijven hiermee onze producten en diensten verbeteren. Skantrae ontwikkelt binnen- en buitendeuren in eigen huis. Fabricage vindt plaats bij gerenommeerde producenten met jarenlange ervaring. Naast het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige deuren en aanverwante producten, staat Skantrae bekend om de hulpmiddelen ter ondersteuning van haar dealers. Denk aan de overzichtelijke en uitgebreide binnen- en buitendeurenbrochures, een website vol handige informatie en de succesvolle deurenwaaier die populair is onder aannemers en ZZP’ers. Met de Skantrae App breidt Skantrae haar dienstverlening nog verder uit.

Skantrae deuren app

Wil je meer weten over de deuren app? Of nieuwsgierig om zelf uit te proberen? Download de Skantrae app gratis in de App store of Play store op jouw smartphone of tablet.