Skantrae opruiming gestart: korting op deuren, deurbeslag en lijstwerkDeuren zorgen voor die finishing touch in je woning en maken je interieur compleet. Ze geven je woning een nieuwe, frisse uitstraling. Wij vinden het belangrijk om continu te blijven inspelen op nieuwe woonstijlen en trends. Daarom kom je in ons assortiment regelmatig nieuwe series en deurmodellen tegen. Tegelijkertijd betekent dit dat we het huidige assortiment blijven opschonen om ruimte te maken voor deze nieuwe producten. We bundelen deze uitlopende producten onder Skantrae opruiming waar je hoge kortingen krijgt op prachtige modellen. In onze opruiming kom je daarnaast ook deurbeslag en lijstwerk tegen. Lees er hier alles over.  

Korting op binnendeuren

De korting op onze binnendeuren geldt voor verschillende modellen uit diverse series. Zo kun je profiteren van korting op modellen uit onder meer de Cube X, Nano en Accent serie. Deze stijlvolle deuren passen perfect bij iedere ruimte van de woning. Of het nu gaat om de slaapkamer, woonkamer of de hal. Bovendien bieden we deuren aan met en zonder glas en kun je bijvoorbeeld kiezen uit blank of nevel glas. Aan jouw de keuze!

Korting op deurbeslag en lijstwerk

Naast binnendeuren geeft Skantrae ook korting op diverse producten uit de categorie Deurbeslag en Lijstwerk. Dus jouw deur kun je ook afmaken met producten in de opruiming! Kies bijvoorbeeld een mooie deurkruk uit om de puntjes op ‘i’ te zetten. Welke finish spreekt jou aan? Ga jij voor mat zwart of liever juist een lichtere messing kleur? Ook ons lijstwerk dat naadloos past bij onze deurmodellen bieden we aan tegen zeer gereduceerde prijzen.

Bekijk alle producten in de opruiming

Benieuwd welk deurmodel het beste bij je past? Ontdek al onze uitlopende producten op de website en doe inspiratie op. Wist je dat je met behulp van onze Augmented Reality app alle Skantrae binnendeur meteen in je huis kunt bekijken? Zo krijg je een helder beeld van de gewenste deur in je eigen woning!