Skantrae pakt uit op de BouwBeurs 2019Ontmoet ons op de beursvloer in hal 10

Bezoek onze stand en ontdek Skantrae tijdens de BouwBeurs 2019, van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Maak kennis met het ruime assortiment binnendeuren en buitendeuren en ontmoet onze medewerkers. Zij kunnen je ook alles vertellen over ons brede servicepakket en accessoire-aanbod. Bovendien hebben we voor onze dealers een primeur. Kortom: save the date en ontmoet Skantrae!

Skantrae bouwbeurs

Deuren

Op de beursstand, die maar liefst 140 m2 meet, geven we onze deuren alle ruimte zodat bezoekers in variabele en veelzijdige presentaties een goed beeld krijgen van de vele mogelijkheden die ons assortiment biedt. Van de klassieke Prestige deuren tot de trendy zwarte SlimSeries deuren. Ervaar de uiteindelijke uitstraling van onze deuren in inspirerende sfeerkamers. Vanzelfsprekend ben je ook voor informatie over onze grote collectie buitendeuren van harte welkom op onze stand.

Accessoires

Maak ook kennis met de vele mogelijkheden die Skantrae biedt in deurbeslag en hang- en sluitwerk. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor onze binnendeuren als buitendeuren. Bijvoorbeeld onze complete hang- en sluitwerkpakketten voor buitendeuren en SlimSeries deuren. Wij hebben de ambitie om de beste te zijn in design, kwaliteit en service en laten dat op onze stand graag zien!

Services

Behalve onze producten kom je tijdens de BouwBeurs ook alles te weten over ons uitgebreide servicepakket. Onze Aflak Service voor binnendeuren of All-in Service voor buitendeuren bijvoorbeeld. En speciaal voor de bouwmaterialengroothandel de Projectservice. Kortom: Skantrae heeft nagedacht over alles rondom de deur.

BouwBeurs afspraak

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Maak dan voorafgaand aan de BouwBeurs een persoonlijke afspraak. Dan leidt een van onze medewerkers je rond en bewijst dat Skantrae aan alles heeft gedacht!

Maak nu eenvoudig een afspraak via onderstaande button. Tot op de BouwBeurs 2019! Je vindt Skantrae in Hal 10 stand D014.