Skantrae SlimSeries nu ook gekruist, verticaal en asymmetrisch en in opdek→ Dit nieuwsitem is in februari 2018 gepubliceerd. Bekijk hier de laatste updates.

 

Vorig jaar hebben wij Skantrae SlimSeries geïntroduceerd. De stijlvolle deurenserie is vanaf de lancering een groot succes. Wij zijn blij verrast door de positieve reacties en de overweldigende vraag naar deze deuren. Dit heeft onze hoogste verwachtingen overtroffen. 

Een signaal voor ons om het SlimSeries aanbod verder uit te breiden.

Gekruist, verticaal en asymmetrisch

De prachtige SlimSeries deuren waren tot voor kort alleen leverbaar met horizontale roedes. Skantrae biedt vanaf maart 2018 ook verticale en asymmetrische roedes aan op SlimSeries. Door toepassing van verticale roedes ontstaat een kruis dat de deur een robuust en stoer effect geeft zonder daardoor minder elegant te worden. De roedes zijn beschikbaar in 25mm en 45mm.

Paneeldeuren

Skantrae introduceert daarnaast ook SlimSeries paneeldeuren. De kenmerkende smalle stijlen worden gecombineerd met vlakke panelen. Deze witte, gesloten deuren vormen een geweldig contrast met de matzwarte SlimSeries glasdeuren.

Opdek uitvoering

SlimSeries is momenteel exclusief verkrijgbaar als stompe deur. Vanaf maart 2018 zullen wij ook antwoord bieden op de enorme vraag naar SlimSeries opdek deuren. Zo komt de smalle stijl deur voor een nog groter publiek binnen bereik!

Hang- en sluitwerkpakketten

Skantrae levert SlimSeries altijd compleet met bijpassende hang- en sluitwerkpakketten. De speciaal voor SlimSeries ontwikkelde sloten passen perfect in de smalle stijlen van slechts 60mm. Bekijk onze online tool om eenvoudig het juiste SlimSeries hang- en sluitwerkpakket te selecteren bij jouw industriële deur. Heel gemakkelijk!

Er komt nog meer...

De ontwikkelingen van SlimSeries deuren gaan door. Binnenkort zullen wij je dan ook meer informatie geven over de volgende stap binnen SlimSeries. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: nog smallere stijlen en een nieuwe toepassing naast de bestaande draai- en schuifdeur.