Skantrae uitgeroepen tot Digitale Koploper 2018Skantrae heeft iets te vieren! Tijdens de Stiho leveranciersdag zijn we uitgeroepen tot Digitale Koploper van 2018. Samen met VELUX Nederland mochten we de eerste prijs ophalen. Een prestatie waar we trots op zijn. Naast Skantrae en VELUX was ook Makita genomineerd voor deze award. De drie genomineerde bedrijven mochten zich tijdens de leveranciersdag presenteren, waarna de toehoorders samen de winnaars kozen. Dinno van Breugel, algemeen directeur bij Skantrae, kreeg de prijs persoonlijk overhandigd van Andries Johannesma, manager inkoop & assortiment bij Stiho. Skantrae bedankt alle leveranciers voor hun stem en het vertrouwen in Skantrae. Uiteraard willen we VELUX ook van harte feliciteren met deze gedeelde eerste plaats.

Waarom Skantrae digitale koploper 2018?

We zijn uitgeroepen tot digitale koploper 2018, maar wat maakt Skantrae zo vernieuwend? Neem allereerst onze innovatieve deurenprinter waarmee we binnendeuren van een fotorealistische print voorzien. Zo blazen we op een unieke manier nieuw leven in het interieur. Daarnaast stond de mogelijkheid om deuren digitaal in te meten op het lijstje. Ons landelijke inmeetteam beschikt over de meest nauwkeurige meetapparatuur met unieke deurensoftware, waarmee we rechtstreeks 'praten' met onze CNC-machines. Ook ons scansysteem in het magazijn en het Skantrae Portal waren doorslaggevend voor het winnen van de award. Door deze vernieuwingen verlopen processen soepeler dan ooit. Niet minder belangrijk voor het winnen van de award was de Skantrae Augumented Reality app. Een handige tool voor het kiezen van de juiste deuren voor het interieur. Met deze app kunnen de binnendeuren van Skantrae vóór het kopen in huis geplaatst worden. Zo kun je goed bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Meer over de Skantrae Augumented Reality App

In de Skantrae Augumented Reality app klik je een favoriete deur van Skantrae aan. Vervolgens dien je de camera van jouw telefoon (of tablet) op het kozijn te richten waar je de deur wilt plaatsen. Moeilijker dan dat is het niet. De app werkt zonder virtual reality bril, je kunt dus direct aan de slag. Ben je benieuwd en wil je de app meteen uitproberen? Download de Skantrae Augumented Reaility App via je smartphone of tablet.

Snelle levering

Nadat je besloten hebt welke deur het gaat worden, kun je binnen de kortste tijd genieten van jouw Skantrae deur. Onze dealers kunnen namelijk via het Skantrae Portal met één druk op de knop de voorraden van Skantrae inzien en een order plaatsen. In ons eigen bewerkingscentrum worden de nodige bewerkingen verricht of de deuren voorzien van een print. Via Track & Trace kan de levering uiteindelijk in de gaten gehouden worden.

Wij zijn heel blij met deze innovatieve werkwijzen en trots op de award die we hiervoor gekregen hebben! Meer weten over onze digitale innovaties? Bekijk het onderstaande filmpje!