Skantrae introduceert nieuwe buitendeur met industriële lookBen jij op zoek naar een buitendeur met een industriële look? Maak dan kennis met de SlimSeries Outdoor achterdeuren van Skantrae! Prachtige deuren die een moderne, industriële sfeer aan je woning geven. Bovendien kun je dezelfde stijl binnen doorvoeren door voor SlimSeries One of SlimSeries Ultra binnendeuren te kiezen. Een totaalconcept dat perfect op elkaar aansluit!


Assortiment SlimSeries Outdoor

Het assortiment SlimSeries Outdoor bestaat uit vijf verschillende achterdeuren. De deuren zorgen voor een optimale lichtinval in je woning en voor een maximaal uitzicht naar buiten door de grote hoeveelheid glas. Wij bieden een deur zonder roedes, de SSO 2551, en vier modellen met verschillende roedeverdelingen. Volop keuze!

Bijpassende veiligheidspakketten

Een SlimSeries Outdoor deur koop je altijd in combinatie met een bijpassend veiligheidspakket, deze is perfect afgestemd op de uitstraling van de deur en geschikt voor de smalle stijlen. Een veiligheidspakket bestaat uit een meerpuntssluiting, 4x AXA veiligheidsscharnieren, boringen en frezingen en een beslagset. Zo garanderen wij een optimaal resultaat van jouw nieuwe achterdeur!

SlimSeries totaalconcept

Eerder introduceerden we al SlimSeries One en SlimSeries Ultra, de populaire industriële deuren voor binnen. Beide series zijn leverbaar in een witte of zwarte grondlak. SlimSeries One deuren kun je toepassen als draaideur en schuifdeur en SlimSeries Ultra als schuifdeur en taatsdeur. Zo kun je jouw hele huis voorzien van deze prachtige stijl deuren. Ook voor SlimSeries One en SlimSeries Ultra hebben we speciale, bijpassende hang- en sluitwerkpakketten ontwikkeld.

Meer informatie en inspiratie

Wil je meer informatie en inspiratie over onze industriële deuren voor binnen en buiten? Bekijk dan onze Inspiratiepagina’s met waardevolle informatie en prachtig beeldmateriaal. Enthousiast? Bekijk de deuren dan in het echt bij een Skantrae dealer bij jou in de buurt of kom naar onze showroom in Zevenaar!