Skantrae heeft met Slim4 meer grip op promoties

01-06-2018

Deurenspecialist Skantrae in Zevenaar heeft meer dan 100.000 deuren en 35.000 glassets op voorraad met een waarde van 9 miljoen euro. De uitdaging is om voor iedere variant de juiste beschikbaarheid te bieden, zonder de voorraadkosten onacceptabel hoog op te laten lopen. “Met Slim4 is onze omloopsnelheid met dertig procent gestegen”, vertelt process manager Mattijs van Vliet.
 
 

Assortimentsuitbreiding SlimSeries en introductie SlimSeries Ultra deuren

01-03-2018

In september 2017 introduceerde Skantrae met veel trots de nieuwe deurenserie SlimSeries met bijbehorende hang- en sluitwerk pakketten. De vraag naar deze industrieel vormgegeven binnendeuren met smalle stijlen is enorm. Reden voor ons om deze serie door te blijven ontwikkelen en het SlimSeries aanbod uit te breiden.
 
 

Skantrae op de HomeExpo afbouwbeurs

22-01-2018

In de komende dagen is Skantrae te vinden op de HomeExpo afbouwbeurs in Utrecht. HomeExpo vindt plaats van 22 tot en met 24 januari 2018 in Utrecht.

 

Eerste MVO jaarverslag Skantrae is een feit

20-12-2017

Naast een goede financiële prestatie is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk voor de continuïteit van elk bedrijf. Skantrae vindt dat je aan je klanten, personeel, aandeelhouders en andere stakeholders moet kunnen uitleggen hoe je omgaat met toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen en hoe je daar nu al op inspeelt.
 
 

 

Skantrae SlimSeries deuren nu leverbaar

04-09-2017

SlimSeries deuren zijn per direct te koop bij Skantrae dealers. De strak vormgegeven industriële zwarte binnendeuren zijn nu beschikbaar.
 

 

Skantrae introduceert Augmented Reality App voor binnendeuren

16-07-2017

Skantrae innoveert al 40 jaar. Daarom introduceert Skantrae met trots de Skantrae App. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae de consument bij het kiezen van de juiste binnendeur.
 
 

 

Nieuwe Skantrae deur speelt in op minimalisme

31-05-2017

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend introduceert Skantrae een volledig nieuwe deurenlijn: Skantrae SlimSeries. Dankzij de ontwikkeling van speciaal beslag heeft de houten deur extra smalle stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed.
 
  

 

Heb je het nieuwe Skantrae logo al gezien?

23-05-2017

In de afgelopen tijd introduceerde Skantrae diverse nieuwe producten en services. Daarnaast is in oktober de nieuwe website van Skantrae gelanceerd. Hiermee kunnen wij klanten 24/7 van de juiste informatie voorzien en inspiratie geven over deuren en interieur in het algemeen.