Over Skantrae B.V.

Skantrae B.V. is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Naast deuren bieden wij ook bijpassende producten aan zoals deurbeslag, lambrisering en architraven. Skantrae maakt onderdeel uit van Deli Home.

Doelstelling Skantrae

Onze doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren en buitendeuren en aanverwante producten te leveren aan ons professionele dealernetwerk in Nederland en België en, via onze dealers, aan u als eindgebruiker. Onze leveranciers zijn gerenommeerde deurenfabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van binnendeuren en buitendeuren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Productontwikkeling van binnendeuren en buitendeuren gebeurt in eigen huis.
Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. Onze bedrijfsnaam is een samentrekking van de woorden Scandinavië en Trae, het Deense woord voor hout. Skantrae heeft namelijk een sterke associatie met het kwaliteitsimago van de Scandinavische houtindustrie.

Vanuit ons magazijn leveren wij binnendeuren en buitendeuren, bijbehorend glas en deurbeslag, architraven & plinten en lambriseringen direct uit voorraad. Deuren worden onder andere voorzien van frezingen voor meerpuntssluitingen en briefsleuven etc. middels geavanceerde CNC-apparatuur.

Woontrends

Bij het ontwikkelen van onze producten houden we zoveel mogelijk de Nederlandse woontrends in ons achterhoofd. Welke trends spelen een rol in de Nederlandse interieurs en bouwstijlen? U zult versteld staan van de verandering die uw woning ondergaat na een deurenmetamorfose. Of het nu een binnendeur, voordeur of achterdeur betreft, met een Skantrae deur krijgt uw woning meer sfeer.

Werken bij Skantrae?

Denkt u dat u goed bij onze organisatie past? Of bent u op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Lees dan alles over Werken bij Skantrae.


Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk ze online!

Laat zien

Meer informatie nodig?

Bekijk handleidingen, instructievideo's en veelgestelde vragen.

Ga naar Service & Advies