Wat zijn de mogelijkheden van schuifdeuren?

Vaak denken we bij het kopen van een nieuwe binnendeur niet direct aan schuifdeuren. En dit terwijl de mogelijkheden van schuifdeuren enorm zijn. Of u nu eens totaal iets anders wilt in uw interieur of meer ruimte wilt creëren, schuifdeuren bieden de perfecte oplossing.

Steeds meer schuifdeuren

Vroeger waren schuifdeuren vooral functioneel: we maakten er onderscheid mee tussen voor- en achterkamers. Tegenwoordig komen we schuifdeuren - als eyecatcher - tegen op uiteenlopende plekken in huis. Schuifdeuren zijn niet alleen prachtig om te zien; de deuren vormen ook de oplossing om de ruimte in huis efficiënt te benutten. U hoeft namelijk geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur.

Schuifdeuren plaatsen

U kunt schuifdeuren op verschillende manieren plaatsen.

  • Voor de wand, als 'eyecatcher' eruit laten springen:
schuifdeur


  • Tussen twee wanden of bijvoorbeeld tussen een wand en kast laten 'verdwijnen', ofwel ensuite deuren:
schuifdeur


Schuifdeuren bevestigen

Een schuifdeur kunt u met verschillende schuifdeursystemen bevestigen. Voor elke binnendeur biedt Skantrae een bijpassend schuifdeursysteem. Zo vindt u in ons assortiment stoere, robuuste systemen maar ook klassieke of moderne systemen. Wilt u dubbele schuifdeuren? Bestel dan twee keer het schuifdeursysteem! Benieuwd wat bij uw deur past? Bekijk dan snel alle schuifdeursystemen van Skantrae.

Skantrae Cottage schuifdeuren

Hieronder ziet u een sfeervideo van ons Bravo schuifsysteem dat bevestigd is op Skantrae Cottage deuren. Wat vindt u van dit mat zwarte schuifsysteem?

Schuifdeuren assortiment

Enthousiast over schuifdeuren? Bekijk dan ons totale assortiment binnendeuren!

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie