Wat zijn de kenmerken van een jaren 30 binnendeur?

De jaren 30 stijl blijft zeer populair: warm, authentiek en sfeervol. De jaren 30 stijl blijft niet alleen behouden in bestaande huizen, er worden ook veel nieuwe huizen in deze prachtige stijl gebouwd. De stijl wordt vaak ook doorgevoerd in het interieur, en daar hoort dan ook een jaren 30 binnendeur bij. Maar deze deuren worden ook vaak gecombineerd met andere stijlen, zoals een modern of landelijk interieur.

Wat zijn de kenmerken van zo'n jaren 30 binnendeur?

Skantrae jaren 30 binnendeuren

In verschillende deurenseries van Skantrae komen jaren 30 binnendeuren voor. Maar er springt één serie uit waar je er veel vindt: Skantrae Original. Deze deurenserie is al jarenlang een vast onderdeel van ons assortiment. De binnendeuren zijn voorzien van onze kenmerkende stijl-dorpelverbinding. Hiermee bedoelen we dat de dorpels iets terug liggen ten opzichte van de stijlen.

Kenmerken jaren 30 binnendeur

Waar herken je een jaren 30 binnendeur aan?

  • Rechte lijnvoering
  • Kraalprofielen 
  • Veel glaswerk, van facet blank glas tot glas-in-lood

Bekijk hieronder onze sfeervideo met Skantrae Original binnendeuren om een goede indruk van de modellen te krijgen:

Op zoek naar een jaren 30 binnendeur?

Enthousiast over jaren 30 binnendeuren? Bekijk dan ons totale assortiment Skantrae Original binnendeuren waar je veel jaren 30 modellen in tegenkomt! Maar je kunt ook zeker een kijkje nemen bij de Skantrae Accent en Skantrae Prestige deurenseries. Maak jouw interieur vervolgens helemaal af met bijpassende architraven en plinten.

Terug

Andere vragen in deze categorie

Waarom kiezen voor een 60 minuten brandwerende deur?

Deuren

Hoe kies ik een buitendeur?

Deuren

Hebben Skantrae deuren slotgat- en paumelleboringen?

Deuren