Wat zijn de mogelijkheden van schuifdeuren?

Vaak denken we bij het kopen van een nieuwe binnendeur niet direct aan schuifdeuren. En dit terwijl de mogelijkheden van schuifdeuren enorm zijn. Of je nu eens totaal iets anders wilt in jouw interieur of meer ruimte wilt creëren, schuifdeuren bieden de perfecte oplossing.

Steeds meer schuifdeuren

Vroeger waren schuifdeuren vooral functioneel: we maakten er onderscheid mee tussen voor- en achterkamers. Tegenwoordig komen we schuifdeuren - als eyecatcher - tegen op uiteenlopende plekken in huis. Schuifdeuren zijn niet alleen prachtig om te zien; de deuren vormen ook de oplossing om de ruimte in huis efficiënt te benutten. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur.

Schuifdeuren plaatsen

Je kunt schuifdeuren op verschillende manieren plaatsen:

  • Voor de wand, als 'eyecatcher' eruit laten springen
  • Tussen twee wanden of bijvoorbeeld tussen een wand en kast laten 'verdwijnen', ofwel ensuite deuren

Schuifdeuren bevestigen

Een schuifdeur kun je met verschillende schuifdeursystemen bevestigen. Voor elke binnendeur biedt Skantrae een bijpassend schuifdeursysteem. Zo vind je in ons assortiment stoere, robuuste systemen maar ook klassieke of moderne systemen. Wens je dubbele schuifdeuren? Bestel dan twee keer het schuifdeursysteem! Benieuwd wat bij jouw deur past? Bekijk dan snel alle schuifdeursystemen van Skantrae.

Skantrae Cottage schuifdeuren

Hieronder zie je een sfeervideo van ons Bravo schuifsysteem dat bevestigd is op Skantrae Cottage deuren. Wat vind je van dit mat zwarte schuifsysteem?

 

Enthousiast over schuifdeuren? Bekijk dan ons totale assortiment binnendeuren:

Terug

Andere vragen in deze categorie

Waarom kiezen voor een 60 minuten brandwerende deur?

Deuren

Hoe kies ik een buitendeur?

Deuren

Hebben Skantrae deuren slotgat- en paumelleboringen?

Deuren