Welke soorten schuifdeursystemen biedt Skantrae?

Maak op deze pagina kennis met onze verschillende schuifdeursystemen en download op de pagina Technische informatie de diverse montagehandleidingen.

Bravo schuifsysteem

Dit mat zwarte schuifsysteem heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld Skantrae Cottage deuren. De rail van dit schuifsysteem is 2 meter lang, wat geschikt is voor een enkele deur.

Echo schuifsysteem

Schuifsysteem voor een enkele binnendeur met een stoere, robuuste uitstraling. Het systeem is geschikt voor een voor-de-wand montage. Wil je dubbele deuren toepassen, dan bestel je twee sets.

Alfa schuifsysteem

Zeer goed toepasbaar bij een kamer-ensuite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Eén set is geschikt voor een enkele binnendeur en heeft een lengte van 2 meter. Wil je dubbele deuren toepassen, dan bestel je twee sets. Dit systeem is ruimtebesparend. En kan fraai worden weggewerkt met een speciaal klik-kapsysteem.

Oscar schuifsysteem

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken.

Delta schuifsysteem

Dit is een design schuifsysteem dat gezien mag worden en wordt bijvoorbeeld toegepast bij een scheiding tussen woon- en werkruimte. Het systeem is leverbaar voor een enkele deur. Wil je dubbele deuren toepassen, dan bestel je twee sets en het speciale koppelstukje.

Foxtrot schuifsysteem

Dit is een design schuifsysteem dat gezien mag worden en wordt toegepast om woon- of werkruimtes te scheiden van elkaar. Het systeem is leverbaar voor een enkele deur, maar kun je ook inzetten bij dubbele deuren. Bestel dan twee sets.

Terug

Andere vragen in deze categorie

Hoe houd ik mijn deurbeslag mooi?

Deurbeslag

Wat is de functie van een meerpuntssluiting bij een buitendeur?

Deurbeslag

Wat houdt kerntrekbeveiliging in?

Deurbeslag