Skantrae schuifdeursystemen

Maak op deze pagina kennis met onze verschillende schuifdeursystemen en download onze montagehandleiding voor schuifsystemen.

Ook kunt u ons totale assortiment schuifdeursystemen bekijken.

Bravo schuifsysteem

Dit mat zwarte schuifsysteem heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met bijvoorbeeld Skantrae Cottage deuren. De rail van dit schuifsysteem is 2 meter lang, wat geschikt is voor een enkele deur.

Echo schuifsysteem

Schuifsysteem voor een enkele binnendeur met een stoere/robuuste uitstraling. Het systeem is geschikt voor een voor-de-wand montage. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets.

Alfa schuifsysteem

Zeer goed toepasbaar bij een kamer-ensuite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Eén set is geschikt voor een enkele binnendeur en heeft een lengte van 2 meter. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets. Dit systeem is ruimtebesparend. En kan fraai worden weggewerkt met een speciaal klik-kapsysteem.

Oscar schuifsysteem

Dit systeem is ruimtebesparend en wordt vaak toegepast bij een kamer-en-suite indeling. Het systeem is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Een ideaal instapmodel voor de klusser die het systeem zelf wil wegwerken.

Delta schuifsysteem

Dit is een design schuifsysteem dat gezien mag worden en wordt bijvoorbeeld toegepast bij een scheiding tussen woon- en werkruimte. Het systeem is leverbaar voor een enkele deur. Wilt u dubbele deuren toepassen, dan bestelt u twee sets en het speciale koppelstukje.

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie