Vacature medewerker Bewerkingscentrum

Actie!

Stilzitten is geen optie, we zijn volop in beweging!

Bij Skantrae in Zevenaar zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Wij hebben dan ook een vacature voor een medewerker bewerkingscentrum.

Staat ambacht bij jou voorop en wil je graag een mooi vak leren en daarom in jezelf investeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker in ons bewerkingscentrum ben je voornamelijk bezig met het verpakken, bewerken en afwerken van onze deuren en haal jij alles uit de kast om elke dag weer topkwaliteit af te leveren. Ook houd je je bezig met sorteerwerkzaamheden en licht schoonmaakwerk aan de machine(s).

Wat verwachten wij van jou?

 • VMBO werk- en denkniveau en/of technisch inzicht

 • Je hebt twee rechterhanden, bent een aanpakker en in staat fysiek zwaarder werk te verrichten

 • Een kwaliteitsgerichte en nauwkeurige instelling

 • Je werkt in dagdienst, maar bent flexibel qua werktijden

 • Werkervaring is niet verplicht; een goede mentaliteit wel

Jouw vooruitzichten

 • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer

 • Ruimte voor frisse ideeën en een hands-on aanpak

 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Jouw werkomgeving

Skantrae BV (150 medewerkers en €70m omzet) maakt onderdeel uit van Deli Home (1600 medewerkers en €350m omzet). Met een team van medewerkers verdeeld over 10 landen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende constructieve en decoratieve woonproducten, onderverdeeld in de groepen vloeren, hout, horren, deuren en opbergen. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende Power Brands zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp Deuren. De kernwaarden van Deli Home zijn Open, Betrouwbaar, Ondernemend, Gepassioneerd en Respectvol.

Solliciteren

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Klomp via 06 – 551 868 60. Je CV met sollicitatie kun je sturen via het formulier hieronder.

Maak van deze leuke vacature jouw baan! Solliciteer via het onderstaande formulier:

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Skantrae

 • Postadres:
 • Postbus 48
 • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact