Wat zijn de mogelijkheden van schuifdeuren?

De schuifdeur als scheiding tussen woonkamer en eetkamer of keuken zie je nog vaak terug in oude woningen. Echter zien we de schuifdeur ook meer en meer in nieuwe woningen. En dat is niet zo verrassend. Een schuifdeur is namelijk niet alleen een functionele en praktische manier om ruimtes mee te scheiden, je creëert er ook een prachtige sfeer mee in huis. Waar je met dichte schuifdeuren een ruimte helemaal kunt afsluiten, laten schuifdeuren met glas juist nog licht door en wat van de andere ruimte zien. Aan jou de keuze! Wil je meer sfeer geven aan je interieur? Overweeg dan een schuifdeur met glas in lood.

Een schuifdeur is ook ideaal als je niet zoveel ruimte in huis hebt. Met een schuifdeur hoef je namelijk geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur.

Creëer ruimte met een schuifdeur

Vrijwel alle modellen uit het Skantrae assortiment kun je toepassen als schuifdeuren. Een schuifdeur kun je zowel op de wand als in de wand monteren. Skantrae levert hoogwaardige schuifsystemen voor schuifdeuren en kan jouw deuren meteen voorzien van de benodigde bewerkingen. Wij bieden verschillende modellen schuifsystemen aan in diverse finishes. Zo kun je jouw schuifsysteem perfect op jouw interieur afstemmen. Een onderrail voor de schuifdeuren is niet nodig; een deurgeleider zorgt voor het moeiteloos schuiven van de deuren.

Bekijk het assortiment schuifdeuren

Wij verzorgen graag voor jou de frezing van de ondergeleider en de deurkom. Zo weet je zeker dat jouw interieur perfect passende schuifdeuren heeft. Bekijk ons assortiment en ontdek welk model het beste bij jou past. Ook kun je een verkooppunt bij jou in de buurt zoeken.