Leer-werkplekken

Als erkend leerbedrijf biedt Skantrae zogeheten leer-werkplekken aan voor VMBO leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opleidingen richting Logistiek. Tijdens een leer-werkplek ervaar je hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en kun je jouw kennis direct toepassen. Samen zorgen we voor een leerzame en leuke tijd.

Zoek je een leer-werkplek en lijkt Skantrae je een interessante organisatie? Laat dan van je horen. Wij maken graag kennis met gemotiveerde, enthousiaste studenten. Laat je gegevens achter in het formulier, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geeft u ons toestemming om uitvoering te geven aan uw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor u is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan u. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kunt u vinden in onze privacy- en cookie verklaring.


Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie