Stagiair(e) Website usability/ online marketing

Behoren internet en online marketing tot jouw tweede natuur? Lijkt het jou gaaf om zelf na te denken over online marketingstrategieën en deze te implementeren? Lijkt het jou interessant om aan een groeiende webshop mee te bouwen? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! Grijp je kans en kom je stage- of afstudeeropdracht bij ons vervullen!

Wij zoeken een stagiair(e) met een flinke commerciële drive en passie voor internetmarketing. Wij bieden je de kans om achter de schermen mee te werken aan een groeiende webshop. Daarnaast staat een onderzoek naar de website usability centraal.

Nieuwsgierig?

Laat dan van je horen via onderstaand formulier, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geeft u ons toestemming om uitvoering te geven aan uw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor u is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan u. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kunt u vinden in onze privacy- en cookie verklaring.


Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie