Vacature Manager Supply Chain Planning

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve Manager Supply Chain Planning voor onze Business Unit Deuren (standplaats Zevenaar). Heb jij een afgeronde bachelor of master opleiding, leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en een passie voor supply chain?

Jouw werkzaamheden als Manager Supply Chain Planning

Als Manager Supply Chain Planning zorg jij ervoor dat het hele supply chain proces binnen de organisatie in goede banen wordt geleid. Jij streeft samen met jouw team (5FTE) naar een optimale beschikbaarheid van de producten tegen de laagste kosten. Hierbij ben jij de schakel tussen leveranciers, inkoop, verkoop, logistiek en de productie afdelingen. Niet alleen ligt de focus op lage ketenkosten, maar zorg je er ook voor dat de gehele keten zo effectief en efficiënt mogelijk wordt ingericht. Dit doe je door oog te hebben voor de wijzigingen in de planning, door de transportstromen in de gaten te houden en aan te passen indien nodig. Je ziet het als een uitdaging om werkprocessen continue te verbeteren en om je team daarbij te coachen en te begeleiden. Kortom, een verantwoordelijk functie waarbij jij eindverantwoordelijk bent voor een optimale voorraadpositie binnen de vastgestelde servicelevels.

Jouw competenties als Manager Supply Chain Planning

Als Manager Supply Chain Planning ben je ondernemend en resultaatgericht. Je denkt vanuit de visie van de organisatie en bent voor iedereen een prettige gesprekspartner. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent commercieel, pragmatisch, daadkrachtig en stelt de juiste prioriteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent assertief en hebt overtuigingskracht;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met supply chain management, bij voorkeur Slim4 en Lean Six Sigma;
 • Je bent stressbestendig en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt een uitstekende kennis van Office en met name Excel;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Jouw vooruitzichten

 • Een dynamische werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit.
 • Een informele werksfeer met maandelijkse borrels in onze  bruine kroeg “Skancafé”.
 • Ruimte, vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke groei en doorontwikkeling.
 • Werken in een omgeving waarin de klant centraal staat. 

Over Deli Home

Deli Home bouwt aan de digitale timmerfabriek van Europa. Wij leveren gepersonaliseerde producten die voornamelijk van hout zijn vervaardigd om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie, creatie en loyaliteit. Met een team van circa 1.500 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van €380 miljoen werken wij iedere dag weer aan de communicatie, innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen en horren. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Voor de kennismaking met toekomstige collega’s, bezoek www.deli-home.com/onze-collegas

De Business Unit Deuren bestaat uit de werkmaatschappijen Weekamp Deuren uit Dedemsvaart en Skantrae uit Zevenaar, met een gezamenlijke omzet van € 130 miljoen. Behalve onze vestigingen in Nederland beschikken wij over een eigen maatwerk-fabriek in Tsjechië. In Zevenaar beschikken we over een zeer modern bedrijfspand waarvan het magazijn recent is uitgebreid tot 25.000m2. 

Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, hybride werken en je kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken.

De kernwaarden van Deli Home zijn Open, Betrouwbaar, Ondernemend, Gepassioneerd en Respectvol.

Solliciteren

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Maya Bezoen (HR) telefoonnummer 06-20404199 of op emailadres: m.bezoen@skantrae.com. Direct enthousiast? Dan kun je jouw brief met cv sturen naar Maya Bezoen in het hiervoor genoemde emailadres of gebruik het onderstaande formulier.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Skantrae

 • Postadres:
 • Postbus 48
 • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact