Dubbele houten binnendeuren

Dubbele houten binnendeuren ogen zeer fraai en leveren u veel doorgangsruimte op. Alle Skantrae binnendeuren zijn toe te passen in een dubbele deursituatie.

Wist u dat Skantrae binnendeuren met een FSC keurmerk levert? Verantwoord hout en een bewuste keus die niet ten koste gaat van de kwaliteit en het design.

Waar u verder nog aan kunt denken bij dubbele houten binnendeuren:

Tongnaald

Voor een optimale, tochtvrije afdekking tussen twee binnendeuren zijn ook sets voorbehandelde, wit grenen tongnaalden beschikbaar. Deze zijn ook geschikt voor deuren van 231,5 cm hoog.

Aanslaglatten

Voor vrijwel alle deurenseries levert Skantrae sets met mooie, voorbehandelde, witte aanslaglatten. Ook geschikt voor deuren met een hoogte van 231,5 cm hoog.

Tochtvaldorpel

Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deuren met de automatische tochtvaldorpel Planet. Zowel geschikt voor opdek- als stompe deuren. Let op: niet geschikt voor woningen met balansventilatiesystemen.

Lockblock

Alle Skantrae deuren zijn voorzien van een slotgatboring op basis van de Nemef 1200/1300 sloten. Indien u het slotgat niet wenst (bijvoorbeeld in het geval van dubbele deuren of oude kozijnen met andere sluitplaathoogtes), is er een los grenen lockblock met aparte wit voorbehandelde grenen voorplaat leverbaar. Hiermee kunt u de bestaande boring dichtmaken. Gebruik hiervoor kwalitatief goede houtlijm.

Houten binnendeuren in diverse uitvoeringen

Skantrae levert een groot assortiment houten deuren in veel breedte- en hoogtematen. Dit geeft u talloze mogelijkheden de dubbele houten deuren naar uw smaak uit te voeren, bijvoorbeeld ook als ensuite deur of schuifdeur.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment binnendeuren en laat u inspireren! Uiteraard kunt u ook terecht bij een Skantrae dealer bij u in de buurt


houten binnendeuren

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk ze online!

Laat zien

Meer informatie nodig?

Bekijk handleidingen, instructievideo's en veelgestelde vragen.

Ga naar Service & Advies