KOMO

Het merendeel van de Skantrae deurmodellen is voorzien van een KOMO certificaat. Een product met een KOMO certificaat biedt vele voordelen. KOMO is een onafhankelijk en toonaangevend kwaliteitskeurmerk. Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit.

Doordat deuren met dit keurmerk de zware KOMO testen glansrijk hebben doorstaan, ben je ervan verzekerd dat de deuren in perfecte conditie blijven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Op een aantal punten uit deze testen is zelfs een maximale score bereikt. 

Binnendeuren uit de SKS-series zijn ook perfect te gebruiken in zogenaamde natte ruimtes, zoals badkamers, zonder dat ze krom trekken of andere gebreken gaan vertonen. Bovendien zijn deze deuren onderworpen aan duurtesten, zodat ook na jarenlang gebruik een Skantrae deur nog steeds evengoed functioneert. Een houten paneeldeur die dus niet krom trekt en ook na jaren nog steeds goed sluit.

Kijk voor meer informatie op www.komo.nl.

KOMO

Skantrae certificaten: