SlimSeries Alu

SlimSeries Alu

Onze SlimSeries ALU deuren zijn geïnspireerd op de industriële, moderne woontrend. De metalen deuren en wanden zorgen voor veel lichtinval en geven een stijlvolle uitstraling aan jouw interieur. De deuren zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en brons. Ben je je nog aan het oriënteren? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina om te zien hoe je de ALU deuren mooi kunt combineren!

NIEUW: De SlimSeries ALU opdekdeur binnen 2 weken in huis!

Spreekt deze zwarte, moderne look jou wel aan en kan je niet wachten om deze terug te zien in jouw woning? Dan kun je deze deur vanaf nu al binnen 2 weken in huis hebben. Skantrae levert deze deuren namelijk uit voorraad in maar liefst 2 varianten en 8 formaten. Ook hoef je niet na te denken over deurbeslag; wij bieden een all-in prijs aan, dus het deurbeslag en de scharnieren zitten al bij de prijs inbegrepen. Aan alles gedacht dus!

Zoek dus snel naar het voor jou dichtstbijzijnde verkooppunt zodat je de deur(en) snel in huis hebt.

Skantrae SlimSeries ALU opdekdeur zwart, 3 vlaks

Skantrae SlimSeries ALU opdekdeur zwart, 4 vlaks

Deur zelf samenstellen

Natuurlijk kun je de ALU deuren ook zelf samenstellen, als je bijvoorbeeld een andere kleur wenst of een ander formaat nodig hebt. Dan kun je via onderstaande configurator een maatwerkdeur bestellen. Bekijk direct een preview en de prijs van jouw samengestelde opstelling!