SlimSeries Alu

SlimSeries Alu

Onze SlimSeries ALU deuren zijn geïnspireerd op de industriële, moderne woontrend. De metalen deuren en wanden zorgen voor veel lichtinval en geven een stijlvolle uitstraling aan jouw interieur. De deuren zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en brons. De SlimSeries Alu is beschikbaar als scheidingswand, draaideur met kozijn, taats-, opdek-, en schuifdeur. Meer weten over hoe je jouw SlimSeries Alu samenstelt? Kijk dan op onze inspiratiepagina!

Aluminium scheidingswand

Wil jij duidelijk een scheiding tussen twee ruimtes te creëren zonder deze van elkaar af te zonderen? Dan is een scheidingswand dé perfecte manier. Deze aluminium scheidingswand met glas past perfect in een modern of industrieel interieur en scheidt open ruimtes van elkaar, zonder in te leveren op lichtinval en een open gevoel. 

Onze SlimSeries Alu scheidingswanden worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in 3 kleuren: zwart, wit en brons. Zo is er een scheidingswand voor iedereen. 

Opdekdeur

Onze SlimSeries opdekdeur geeft jouw interieur de moderne uistraling die je zoekt, zonder gedoe. De deur is beschikbaar in alle standaard formaten in 3- of 4-vlaks en wordt geleverd met hang- en sluitwerkpakket. De deur kan dus direct afgehangen worden. 

Doordat we standaard formaten aanbieden, is deze deur uit voorraad leverbaar. Je kunt hem dus binnen 14 dagen in huis hebben hangen!

Taatsdeur

De taatsdeur wint steeds meer populariteit in Nederland. Deze prachtige deur wordt namelijk gemonteerd in je vloer en je plafond, waardoor je dus geen kozijn nodig hebt. Ook zie je hiermee dus geen scharnieren of paumelles zitten. Ideaal als je op zoek bent naar een strakke uitstraling. Een taatsdeur kan in 2 richtingen draaien en is beschikbaar in dubbele- en enkele deuropstelling. 

Wil je meer weten over taatsdeuren? Bekijk hier ons blog.

Draaideur met kozijn

Met deze prachtige stompe draaideur met kozijn haal jij pas écht de moderne look in huis. Doordat het kozijn ook van aluminium is, lijkt de deur compleet geïntegreerd in de muur. Het geeft net dat beetje extra: een stoere uitstraling. Bovendien draagt het aluminium kozijn bij aan de stevigheid. Deze combinatie is perfect voor nieuw te bouwen wanden en muren. 

Schuifdeur

Wie houdt er niet van: de schuifdeur. Een schuifdeur is de oplossing in ruimtes waar je geen draaideur wilt of kan plaatsen. Denk aan kleinere ruimtes waar een draaicirkel niet gewenst is. Een schuifdeur heeft een eigentijdse uitstraling en creërt een gevoel van continuïteit en openheid tussen afgesloten ruimtes. 

Met de SlimSeries Alu schuifdeur geef je een moderne uitstraling aan je ruimte en creëer je een prachtige verbinding met veel lichtinval tussen ruimtes.