Buitendeuren

Skantrae biedt prachtige kwalitatieve buitendeuren. Kies de deur die past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van je huis. Ben je daarnaast op zoek naar maximaal wooncomfort? Kijk dan bij de NEXT deuren; de nieuwe generatie buitendeuren.

Kies een deurenserie

Klik hieronder op een van de series om de bijhorende deurmodellen te bekijken. Of bekijk direct alle deurmodellen. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan eerste onze sfeerfoto's en video's: Entrance, Elegance, NovaSlimSeries Outdoor en Garden.

Nieuwe buitendeur

Een nieuwe buitendeur uitzoeken, waar begin je? Welke stijl spreekt je aan? Landelijk, industrieel of juist modern of klassiek? Er zijn veel verschillende series en modellen, met en zonder glas. Je buitendeur maak je af met mooi buitendeurbeslag en accessoires zoals weldorpels, briefplaten en huiscijfers. De deur die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van jouw huis kun je hiermee in dezelfde stijl tot in de puntjes (laten) afwerken. Maar Skantrae biedt nog veel meer om jouw deur compleet te maken, denk aan tochtvaldorpels en meerpuntssluitingen.

Buitendeuren en veiligheid

Een buitendeur is er ook om je veiligheid te garanderen en je te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bij de ontwikkeling van de buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De tuindeuren, balkondeuren en terrasdeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden. Bovendien bestaat ons gehele glasprogramma uit veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint.

Buitendeuren en FSC keurmerk

De keuze voor verantwoord hout en oog voor de leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen is een vanzelfsprekend onderdeel van ons beleid. Nagenoeg ons volledige assortiment buitendeuren is al gemaakt van FSC® gecertificeerde (hard)houtsoorten. Wij gebruiken alleen houtsoorten die voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal gekapt hout wordt voorkomen. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe deuren laten we naast kwaliteit en design ook de beschikbaarheid en mogelijkheden van duurzame houtsoorten zwaar meewegen.

Buitendeuren en KOMO keurmerk

KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. Ook worden de deuren aan diverse zware duurtesten onderworpen. Onze deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit. Wij maken onze buitendeuren van massief hout. Daarbij gebruiken we bovendien alleen KOMO gecertificeerde materialen zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Daarnaast zijn alle deuren voorbehandeld met een grijze primer (RAL 7001 of RAL 7004). Hierdoor blijven onze deuren gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel en sluiten goed. Zelfs in het afwisselende, vochtige Hollandse klimaat!

Hoe kies je een buitendeur?
Kies voor gemak: all-in service
Optimale kwaliteit en duurzaamheid

Meer weten over onze buitendeuren?

Wil je Skantrae buitendeuren graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje bij een showroom. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland. Zoek een dealer bij jou in de buurt.