Buitendeuren

Skantrae biedt prachtige kwalitatieve buitendeuren. Kies de deur die past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van je huis. Ben je daarnaast op zoek naar maximaal wooncomfort? Kijk dan bij de NEXT deuren; de nieuwe generatie buitendeuren.

Kies een deurenserie

Klik hieronder op een van de series om de bijhorende deurmodellen te bekijken. Of bekijk direct alle deurmodellen. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan eerste onze sfeerfoto's en video's: Entrance, Elegance, NovaSlimSeries Outdoor en Garden.

Buitendeur met glas

Er zijn veel mogelijkheden voor glasopties in de buitendeur. Van transparant tot mat glas, en van een grote glasplaat tot glas in lood. De meeste buitendeuren hebben wel een glasopening, maar variëren van vorm en grootte. Bekijk alle opties van Skantrae om een overwogen beslissing te kunnen maken.

Ons glas assortiment bestaat volledig uit isolatieglas. Hiermee  kun je het verlies van isolerend vermogen dus aanzienlijk beperken. 

Landelijke buitendeur

Een landelijke buitendeur geeft ook stadse woningen een knusse, dorpse beleving. Deze deuren werden oorspronkelijk veel gebruikt op boerderijen, nu zijn deze deuren ook te verkrijgen bij Skantrae in verschillende vormen. Ook hebben we landelijke buitendeuren beschikbaar waarbij de boven- en onderkant los van elkaar te openen zijn. Deze deuren zijn te vinden in de Village serie

Nieuwe buitendeur

Een nieuwe buitendeur uitzoeken, waar begin je? Welke stijl spreekt je aan? Landelijk, industrieel of juist modern of klassiek? Er zijn veel verschillende series en modellen, met en zonder glas. Je buitendeur maak je af met mooi buitendeurbeslag en accessoires zoals weldorpels, briefplaten en huiscijfers. De deur die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en het karakter van jouw huis kun je hiermee in dezelfde stijl tot in de puntjes (laten) afwerken. Maar Skantrae biedt nog veel meer om jouw deur compleet te maken, denk aan tochtvaldorpels en meerpuntssluitingen.

Buitendeur en veiligheid

Een buitendeur is er ook om je veiligheid te garanderen en je te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bij de ontwikkeling van de buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De tuindeuren, balkondeuren en terrasdeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden. Bovendien bestaat ons gehele glasprogramma uit veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint.

Kies voor duurzaam en wooncomfort met een NEXT isolerende voordeur

Je huis verduurzamen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een NEXT geïsoleerde voordeur. Anders vliegt de warmte alsnog zo via de voordeur naar buiten. En dat wil je toch niet? De NEXT buitendeuren hebben een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag en zijn licht in gewicht waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn. 

Bekijk hier alle NEXT geïsoleerde voordeuren

Buitendeuren en FSC keurmerk

De keuze voor verantwoord hout en oog voor de leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen is een vanzelfsprekend onderdeel van ons beleid. Nagenoeg ons volledige assortiment buitendeuren is al gemaakt van gecertificeerde (hard)houtsoorten. Wij gebruiken alleen houtsoorten die voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving waarmee de import van illegaal gekapt hout wordt voorkomen. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe deuren laten we naast kwaliteit en design ook de beschikbaarheid en mogelijkheden van duurzame houtsoorten zwaar meewegen.

Buitendeuren en KOMO keurmerk

KOMO is een voor de bouwwereld belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat een constante kwaliteit garandeert. Ook worden de deuren aan diverse zware duurtesten onderworpen. Onze deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van onder meer het Bouwbesluit. Wij maken onze buitendeuren van massief hout. Daarbij gebruiken we bovendien alleen KOMO gecertificeerde materialen zoals lijmen, sealers en zwelband tussen de dorpels. Daarnaast zijn alle deuren voorbehandeld met een grijze primer (RAL 7001 of RAL 7004). Hierdoor blijven onze deuren gegarandeerd minimaal 7 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel en sluiten goed. Zelfs in het afwisselende, vochtige Hollandse klimaat!

Achterdeur

De achterdeur is een belangrijke afsluiting van de woning. Niet alleen omdat het natuurlijk een onderdeel is van de tuin, of omdat de achterdeur vaak ook gebruikt wordt als entree. De achterdeur is van belang omdat deze deur ook een inbraakgevoeligheid heeft. Het is daarom, net als voor de andere buitendeur, zeer belangrijk om te investeren in een goede en veilige deur. Zo zijn alle buitendeuren van de woning goed beveiligd tegen inbraken. 

Buitendeur kopen?

Wil je een buitendeur kopen van Skantrae? Bekijk tussen onze verkooppunten waar je terecht kunt om onze deuren te bekijken en te kopen. Onze deuren zijn door heel Nederland te verkrijgen en bekijken, dus er is altijd een plaats in de buurt waar je de deuren kunt bestellen!