Skantrae showroomconcept

Skantrae vindt dat deuren een podium verdienen waarop ze volledig tot hun recht komen. Een podium dat is ontworpen om deuren te presenteren op een manier die past bij een moderne showroom en een brug kan slaan tussen online, brochure en showroom.

Volledig modulair showroomconcept

Daarom hebben wij naar aanleiding van diverse dealerinterviews en uitgebreid marktonderzoek een volledig modulair showroomconcept ontwikkeld dat wij samen met onze klant kunnen inzetten om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de beschikbare ruimte. Het Skantrae Showroomconcept is ontwikkeld om deuren te presenteren inclusief de accessoires en services én op een manier die het meest in de buurt komt van hoe een deur in de praktijk wordt gebruikt, namelijk in een kozijn. Uiteraard bieden wij hierbij de mogelijkheid om binnendeuren en buitendeuren te presenteren, maar ook aan de verschillende toepassingen is gedacht zoals draai, taats of schuif.

Introductie Showroomconcept

Showroomconcept integratie bij Smaling deuren en kozijnen

Deurenschuifkast

Het zien en kunnen voelen blijft een belangrijk aspect bij de selectie van een deur. Om die reden hebben wij de Skantrae deurenschuifkast verder geoptimaliseerd. Maar liefst 12 deuren passen in de kast die daarmee het volledige Skantrae luxe binnendeuren assortiment kan huisvesten. Door een geïntegreerd touchscreen is het mogelijk om deuren samen met de showroombezoeker samen te stellen en straks middels het “MijnSkantrae” portal direct te bestellen. Skantrae, Aan alles gedacht.

Hieronder laten wij een impressie van het Skantrae Showroomconcept zien. Wil je meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Skantrae showroomconceptSkantrae showroomconcept

A. Voorzijde eiland-opstelling

Voorzijde eiland-opstelling bestaande uit: 32” touchscreen, verlichte brochurekast en vrijstaande accessoireszuil.

Skantrae showroomconceptSkantrae showroomconcept

B. Achterzijde eiland-opstelling

Achterzijde eiland-opstelling bestaande uit: Schuifkast voor 12 Skantrae deuren, functionerende en verlichte binnen- en buitendeur module en vrijstaande accessoireszuil.

Skantrae showroomconceptSkantrae showroomconcept

C. Hoekopstelling

Hoekopstelling bestaande uit: schuifkast voor 12 Skantrae deuren functionerende en verlichte binnen- en buitendeur module, accessoire panelen, brochurekast en spreekhoek met 32”touchscreen en tafel.

Skantrae showroomconceptSkantrae showroomconcept

D. Wandopstelling

Wandopstelling bestaande uit gelijke delen als opstelling C. Hoekopstelling. Zo zijn er verschillende opstellingen mogelijk afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Skantrae showroomconceptSkantrae showroomconcept