Buitendeurbeslag

Maak jouw Skantrae buitendeur compleet met bijpassend buitendeurbeslag. Wij bieden producten om je buitendeur mee te verfraaien en goed te beveiligen. Denk aan deurknoppen, briefplaten, huiscijfers, beldrukkers en deurgrepen in allerlei designs en finishes. Je hebt de keuze uit verschillende soorten finishes, waaronder aluminium, chroom, messing, RVS en zwart buitendeurbeslag.

Buitendeurbeslag en veiligheid

Buitendeurbeslag heeft niet alleen een esthetische functie, maar is er ook om je veiligheid te garanderen. De buitendeuren van Skantrae zijn dan ook gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Daarnaast heeft Skantrae een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de buitendeur gemonteerd kunnen worden. Verder dragen scharnieren, deurkrukken, deurspionnen en deurschilden bij aan een veiligere woning.

Wat onderscheidt buitendeurbeslag van binnendeurbeslag?

Buitendeurbeslag en binnendeurbeslag zijn beide essentieel voor de functionaliteit en uitstraling van deuren, maar ze hebben elk hun eigen kenmerken. Een binnendeur kan je meestal herkennen aan een stijlvolle deurklink vergezeld van een rozet. Deze rozet speelt een cruciale rol, omdat het niet alleen de deurklink op zijn plaats houdt, maar ook wrijving voorkomt. Aan de andere kant wordt buitendeurbeslag geassocieerd met andere toevoegingen, zoals een brievenbus of een deurbel, die je niet bij een binnendeur hebt.

Buitendeurbeslag: Kleuren en materialen

Wil je een statement maken? Dan is de keuze in buitendeurbeslag cruciaal. Voor diegenen die een vleugje luxe willen toevoegen, kan een goudgele messing deurklink, gecombineerd met een bijpassende brievenbusplaat, een perfecte keuze zijn. Als je op zoek bent naar een moderne afwerking, dan past de Musca RVS voordeurknop hier uitstekend bij. Bij Skantrae tref je een uitgebreid aanbod, variërend van moderne zwarte items tot tijdloze klassiekers zoals een elegante zwarte deurbel.

Buitendeurbeslag kopen bij een Skantrae dealer

Of je nu gecharmeerd bent van een rustieke ambiance of een moderne uitstraling, ons assortiment kleuren en stijlen is divers. Van robuuste bronzen handgrepen tot glimmende chromen beldrukkers, er is altijd iets dat jouw buitendeur complimenteert. Bekijk de uitgebreide collecties van Skantrae door een bezoek te brengen aan een dealer in de buurt met een showroom. Bij dealers zonder showroom kun je het buitendeurbeslag alleen bestellen. Skantrae dealers staan ook altijd klaar om je te adviseren over onze producten.