Briefplaten en tochtborstels

Heb je net een nieuwe voordeur voor je huis? Dan is deze niet compleet zonder een briefplaat of tochtborstel. Bekijk hieronder ons assortiment en reken af met tocht en kou die langs je voordeur naar binnen stroomt.

23 producten

producten per pagina
Filter Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
 1. Briefplaat Argyll CHROOM
  Briefplaat Argyll Chroom
  € 225,50
 2. Briefplaat Argyll MAT CHROOM
  Briefplaat Argyll Mat chroom
  € 225,50
 3. Briefplaat Argyll MESSING
  Briefplaat Argyll Messing
  € 225,50
 4. Briefplaat Cavan CHROOM
  Briefplaat Cavan Chroom
  € 225,50
 5. Briefplaat Cavan MAT CHROOM
  Briefplaat Cavan Mat chroom
  € 225,50
 6. Briefplaat Cavan MESSING
  Briefplaat Cavan Messing
  € 225,50
 7. Briefplaat Dortmund ALUMINIUM
  Briefplaat Dortmund Aluminium
  € 94,50
 8. Briefplaat Frankfurt ALUMINIUM
  Briefplaat Frankfurt Aluminium
  € 100,00
 9. Briefplaat Manchester RVS
  Briefplaat Manchester RVS
  € 118,00
 10. Briefplaat Manchester zwart ZWART
  Briefplaat Manchester zwart Zwart
  € 118,00
 11. Briefplaat Oxford RVS
  Briefplaat Oxford RVS
  € 118,00
 12. Briefplaat Oxford zwart ZWART
  Briefplaat Oxford zwart Zwart
  € 118,00
 13. Tochtborstel Brighton RVS
  Tochtborstel Brighton RVS
  € 82,00
 14. Tochtborstel Brighton zwart ZWART
  Tochtborstel Brighton zwart Zwart
  € 82,00
 15. Tochtborstel Caithless CHROOM
  Tochtborstel Caithless Chroom
  € 184,00
 16. Tochtborstel Caithless MAT CHROOM
  Tochtborstel Caithless Mat chroom
  € 200,00
 17. Tochtborstel Caithless MESSING
  Tochtborstel Caithless Messing
  € 200,00
 18. Tochtborstel Sussex RVS
  Tochtborstel Sussex RVS
  € 82,00
 19. Tochtborstel Sussex zwart ZWART
  Tochtborstel Sussex zwart Zwart
  € 82,00
 20. Tochtborstel Sutherland CHROOM
  Tochtborstel Sutherland Chroom
  € 184,00
 21. Tochtborstel Sutherland MAT CHROOM
  Tochtborstel Sutherland Mat chroom
  € 200,00
 22. Tochtborstel Sutherland MESSING
  Tochtborstel Sutherland Messing
  € 200,00
 23. Tochtklep Bonn ALUMINIUM
  Tochtklep Bonn Aluminium
  € 38,20

23 producten

producten per pagina
Filter Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Briefplaten, tochtborstels en tochtkleppen

De geveerde Skantrae aluminium briefplaten zijn voorzien van het speciale Weather Control systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de briefplaten zowel water- als windwerend zijn en zorgen daarom voor jarenlang zorgeloos comfort. Het speciale binnenwerk is bovendien geluidsdempend en brandvertragend.

Heb je net een nieuwe voordeur voor je huis? Dan is deze niet compleet zonder briefplaten, tochtborstels en ander deurbeslag dat je deur helemaal afmaakt. Briefplaten en tochtborstels bieden je deur net dat beetje meer bescherming tegen wind, regen en kou. Dankzij onze briefplaten en tochtborstels of andere accessoires word je deur goed beschermd. Benieuwd naar het assortiment van Skantrae? Bekijk hieronder de producten uit ons assortiment en reken af met tocht en kou die langs je voordeur naar binnen stroomt.

Waarom briefplaten en tochtborstels plaatsen?

De brievenbus is van oudsher een plek in de deur die afgeschermd dient te worden om de weersinvloeden buiten te houden. Hoewel we natuurlijk niet zonder brievenbus kunnen is een deur zonder briefplaten en tochtborstels niet ‘af’. Daarom hebben we bij Skantrae briefplaten en tochtborstels in allerlei soorten, maten, modellen en afwerkingen. Het verschil? Een briefplaat zit aan de voorkant en de tochtborstel wordt aan de andere kant of in het midden van de deur gemonteerd. Het is mogelijk om een briefplaat te plaatsen met aan de andere kant geen tochtborstel.

Materiaalsoorten en modellen briefplaten en tochtborstels

Skantrae weet precies hoe je je deuren net van dat beetje extra kunt voorzien. Heb je in ons overzicht buitendeuren jouw favoriete deur gevonden? Dan kun je je briefplaten en tochtborstels kiezen. Wij bieden de volgende modellen en soorten aan:

Aluminium
De geveerde Skantrae aluminium briefplaten zijn voorzien van het speciale Weather Control systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de briefplaten zowel water- als windwerend zijn en bieden daarom jarenlang zorgeloos comfort. Het speciale binnenwerk is bovendien geluidsdempend en brandvertragend.

RVS
Ook vind je briefplaten van RVS (Roestvrijstaal). Briefplaten van RVS zijn geschikt voor de modernere modellen deur, maar passen in sommige gevallen ook bij een landelijke deur. De RVS briefplaten van Skantrae zijn uitgebreid getest voor verschillende weersomstandigheden. Qua vorm heb je bovendien keuze uit verschillende stijlen: we hebben briefplaten van RVS die ronde vormen hebben of strakke, rechthoekige lijnen hebben.

Messing
Met een briefplaat van Messing geef je je deur een luxe uitstraling. Ideaal voor de voordeuren in landelijke of klassieke stijl. Het messing is van hoogwaardige kwaliteit en is kleurvast en krasbestendig.

Service van Skantrae

Heb je een mooie voordeur uit ons assortiment gevonden, maar ontbreekt de brievenbus nog? Dan kan Skantrae jouw voordeur voorzien van een briefsleuffrezing (het gat voor de brievenbus). Uiteraard kunnen wij daarbij de door jouw gekozen een briefplaat en tochtborstel leveren. Dit alles bij elkaar noemen wij een brievenbuspakket. De frezing heeft een afmeting van 290 x 55 mm en wordt per deurmodel op een vaste plek gefreesd. Dit kun je laten doen bij een van de vele dealers van Skantrae deuren. Je vindt er altijd wel een bij jou in de buurt. Benieuwd? Bekijk dan hier het overzicht met verkooppunten.

Briefplaten en tochtborstels