Opruiming

Het is weer tijd om op te ruimen en ruimte te maken voor nieuwe assortimenten. Daarom bieden we korting op uitlopende modellen. De opruiming van Skantrae blijft continu in ontwikkeling. Bekijk op deze pagina de betreffende producten en profiteer van interessante prijzen. Uiteraard geldt wel: op = op! Je vindt de producten met korting hieronder per categorie.

Deurkrukken

Deurkrukken van Skantrae hebben een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen, kleuren en stijlen. Kies de deurkruk die bij jouw (nieuwe) deuren past en monteer deze in een paar simpele stappen op je deur.

Sleutelrozetten

Met een sleutelrozet geef je je sleutelgat en deurkruk een nette, strakke afwerking. Bekijk de verschillende modellen. Ga je voor een klassieke look of wil je je moderne deur voorzien van een minimalistische touch?

Toiletgarnituur

Toiletgarnituur is onmisbaar voor je badkamer- of toiletdeur. Deze sets bestaan uit draaiknoppen om de deur te openen en op slot te draaien. Stijlvolle designs, passend bij de verschillende modellen in ons assortiment. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen.

Cilinderrozetten

Met cilinderrozetten maak je je cilinderslot en sleutelgat netjes af. Bekijk hier de verschillende modellen in onze opruiming en profiteer van scherpe prijzen.

Deurgrepen

Onze deurgrepen maken jouw draaideur, schuifdeur of taatsdeur helemaal af. De deurgrepen liggen prettig in de hand. Bekijk de verschillende moderne en klassieke modellen hier. Bestel jouw deurgreep voor een scherpe prijs.

Magneetsloten

Magneetsloten zorgen ervoor dat je deur veilig en geruisloos sluit. Bekijk de scherpgeprijsde modellen in de opruiming. Deze sloten zijn geschikt voor de Skantrae binnendeuren uit ons assortiment.

Schuifdeurkommen

Wil je liever een kleinere handgreep voor je schuifdeur? Kies dan voor de speciale schuifdeurkommen van Skantrae. Deze deurkommen liggen prettig in de hand en zorgen voor een perfecte afwerking van je schuifdeur. Bekijk de modellen in de opruiming.

Skantrae dealers

De producten van Skantrae vind je bij een verkooppunt van Skantrae bij jou in de buurt. De specialisten helpen jou graag bij jouw keuzes en geven je praktische tips en adviezen.